Jump to content
Naimisiin.info

Bridezilla09

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Bridezilla09 kaikki viestit

  1. Andreasenilla kävimme mekin reilu viikko sitten suunnittelemassa mun vihkin ja laitoimme sen saman tien tilaukseen. Kihlat on aikoinaan teetetty heillä, joten tuntui luontevalta teetättää vihkikin siellä. Eikä valmismallistoista oikeastaan edes löytynyt sopivaa sormusta. Andreasen on mielestäni myös hintansa puolesta hyvin kilpailukykyinen muihin vastaaviin paikkoihin ja jopa valmismallistojen sormuksiin verrattuna. Ja tosiaan, kannattaa ehdottomasti puhua sepän kanssa, jos olet aikeissa teetättää sormuksen. Tai jos edes harkitset teettämistä/haluaisit muokata jotain valmismallia tms.
  2. Hei kaikki, jotka olette viettäneet hääjuhlaanne Kontulassa! Kaipailisin tuoreita kokemuksia kys. paikkaan liittyen. Ja kuvat (koristeluista) olisivat tervetulleita myös. Oma hääjuhlamme vietetään Kontulassa kesällä 2009.
  3. Bridezilla09

    SUKLAASYDÄMET!

    Onko kukaan tilannut syklaasydämiä tuolta www.chocolatebuttons.co.uk :sta? Minkälaista suklaata on, hyvää? Entä postikulut yms.? Kävin surffamassa kys. sivuilla, hyvin löytyy erivärisiä foliovaihtoehtoja! Olis kiva, kun sais teemaväreihin sopivan..
×
×
  • Create New...