saikkuli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän saikkuli kaikki viestit

  1. Vantaan seudulta olisin kiinnostunut kuulemaan alusvaate-esittelijöitä... Laitatko yv:nä.
  2. Kihloihin mentiin 01.02.03 ja häät on toukokuussa 2008. Päivä sovittiin jo silloin kun mentiin kihloihin ja häitä on nyt tästä syksystä alkaen suunniteltu ja järkkäilty. Eikä pitäs kiire tulla kun oon ollu äippälomalla, niin on jo nyt hyvällä mallilla. On ainakin nyt aikaa kun poitsu ei vielä kaipaa niin paljon leikki seuraa.
  3. Itse maksetaan. Hiljalleen säästetty ja pikku hiljaa jo osteltukin kaikkea. Saammepahan sellaiset häät kuin itse haluamme.
  4. Jennitys: Kun olet töissä kultaliikkeessä niin kerroppa yleensä mikä on vihkin keskihinta? Ja minkä hintaisia menee eniten? Ihan mielenkiinnosta, koska on totta että häät eivät ole mitään halvimpia järjestää, niin... mitenkä yleensä...
  5. Kun laitoin kuvan tulevasta vihkisormuksestani, niin se ei ole kallis. Maksoi 200 e, mutta siitä tulee se erilainen timanttisormus aikaa myöten. Mutta alkupanostuksena edullinen ja minusta se on mukavaa että siitä näkee sitten vuodet jotka olen ollut naimisiissa tulevan mieheni kanssa. Se on laadukas sormus, edullisesta hinnasta huolimatta. Rungoltaan kestävä ja leveyttä 5 mm. Onpahan miehelleni ainakin helppoa mitä vuosipäivänä... Ja se, että tiedän saavani kiven etukäteen ei haittaa minua lainkaan.
  6. Ainakin kun me kävin katsomassa ja ostamassa minun tulevan vihkisormukseni, niin myyjä jo heti alkuun esitti kysymyksen, että minkä tyyppistä olen etsimässä. Joten ei minulle ainkaan heti alettu tarjoamaan kivellisiä sormuksia. Ja jennitys, sinulla onkin aivan oikea tapa aloittaa myydä sormuksia. Pidin meinaan siitä, että heti ei alettu tyrkyttämään niitä. Katsoin kyllä hieman kivellisiäkin, mutta pitäydyin meidän alkuperäis ajatuksessa sormuksen suhteen.
  7. Joo jos meinaa esim jälkeen päin muokata on syytä kysyä liikkeestä oikeasti siitä rungosta ja leveysratkaisee kiven koon. Eli noissa mitä tosiaan on en itsekään suosittele. Sillä aivan ohuet ei tosiaan kestä arkikäyttöä. Oon samaa mieltä Jennityksen kanssa.
  8. Kiitos. Joo en halunnut aikanaan ihan perussormusta kihlasormukseksi. Ja tuollainen tuli sitten mieleen, että kun miehellä on kihlasormuksena tuo mikä mulle tulee vihkisormukseksi. Miehen sormuksessa tosin on valkokulta ja keltakulta toisinpäin. Vaikka kuvasta ei ehkä huomaa, mutta ne kullat tulevassa vihkisormuksessani ovat mattapintaisia. Eikä tuo nyt ihan halppissormus kuitenkaan ole. Ja kun ne kiviä upottaa, niin keltakullan alta ilmeisesti tulee hieman valkokultaa myös näkyviin, joka korostaa sitten kiveä. Näin ainakin sanoivat liikkeessä, kun ostimme tuon jo valmiiksi. Pikku hiljaa jo jotain ostellaan.. Ei tartte sit kerta heitolla kaikkea maksaa.
  9. Tuommoinen leveämpi sormus on mulle tulossa. Ja se että vaikka siinä nyt ei ole kiviä, niin niitä siihen tosiaan lisätään vuosien saatossa vuosipäivinä. Näin kerroinkin jo aikaisemmin. Sormuksessa on leveyttä ja rungossa paksuutta, että saa ihan kunnon kivetkin sitten. En itsekään nyt ihan halppis-sormusta mitä noissa edellisissä oli ottaisi. Uskon, että tuon kun saa täyteen kiviä, on sormus vallan näyttävä ja erilainenkin tavallansa.
  10. Mulle tulee myös ihan tavallinen sormus, ei oikeastaan budjetin takia... vaan meillä on ajatuksena, että joka vuosi päivän seutuun siihen sormukseen lisätään sitten timanttia tai kivi.. miten nyt sitten tykkää. Oisko tässä muillekin ideaa??? Kannattaa vaan ottaa huomioon se sormuksen korkeus ja leveys ostaessa, kysyä myyjiltä että saako siihen laitettua.