Jump to content
Naimisiin.info

pikku.tiikeli

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pikku.tiikeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. pikku.tiikeli

    Curacao matkakohteena

    Kaikki kehuu niin kovasti sitä sukeltelua ja snorklausta Curacaolla ja se tottakai meitäkin kiinnostaa!! Mutta ihan vaan haluaisin varmistaa sitä hai-tilannetta...eli koska siellä päin maailmaa niitä haita kuitenkin esiintyy, niin uskaltaako Curacaolla tosiaan snorklata ihan kaksin jossain rauhallisessa pikkupoukamassa (niin kuin monet on kertoneet tehneensä) pelkäämättä?? :
  2. täällä on sama..ei pelota kun on itse saanut kertoa kaksi tarkaan harkittua toivetta siitä mitä en ainakaan suostu tekemään...lopuista pitää sitten vain uskoa että kaasot tuntevat minut niin hyvin, etteivät mitään järjetöntä keksi ;D
  3. pikku.tiikeli

    Aruban kokemuksia?

    Pakko vielä varmistaa oliko Bucutin superior-huone todellakin niin pettymys kuin joissakin teksteissä annetaan olettaa..Olemme nimittäin itse varanneet juuri Helin matkojen kautta samaisen hotellin saman huoneen, ja aloin miettimään, pitäisikö huonetta sittenkin vaihtaa..Tarkoitus kuitenkin oli saada hieman tavallista parempi huone näin tulevalle häämatkalle.. Lisäksi olen katsellut hotellin Internet-sivuja ja löysin sieltä tiedon, että hotellin alueella tai useampien huoneiden parvekkeille ei saa tupakoida. Tietääkö kukaan pitääkö tämä paikkansa?? Jos varaa huoneen "tupakoivien" puolelta, se luultavammin on siiten se kuluneempi ja ei-niin-remontoitu-versio kuin mitä huonekuvaukset antavat olettaa...mielummin sitten jättää tupakoinnin hotellialueen ulkopuolille, jos sillä pystyy hankkimaan itselleen paremman huoneen... :
  4. pikku.tiikeli

    ABC-Saaret

    myös meillä matka tilattuna Curacaolle Lions diveen (ocean front) seitsemäksi päiväksi ja siitä sitten Aruballe Bucutiin (superior) kuudeksi päiväksi ;D millään ei malttaisi odottaa ensi kesään!!!!
×
×
  • Create New...