almolga

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä almolga

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kiitos Ne on tehty fimo-askartelumassasta. Tilasin sitä tuolta: http://kauppa.claymountain.com/index.php?m...8e010e7e05d4c1e En tiedä saako sitä jostakin askarteluliikkeestäkin. Yhdestä paketista tulee reilu kymmenen tähteä, eli on aika riittoisaa ja tosi helppo käyttää. Muottina mulla oli piparkakkumuotti.
  2. Hunna84: Kiitos Heijastintarraa ostin Biltemasta ja Anttilasta. Ne on vähän erilaisia, Bilteman tarrat oli valmiita muotoja, Anttilan tarrat taas iso arkki. On kyllä hauska idea nuo henkarit!
  3. Tässäpä pari kuvaa heijastimista Pitää vielä pakata nuo sellofaaneihin.
  4. Sain täältä hyvän idean antaa vieraille lahjaksi heijastimet. Ne toteutettiin fimo-askartelumassasta, heijastimen malli on tähti ja värejä on viisi: musta, harmaa, pinkki, vihreä ja punainen. Uunissa kovetetun massan päälle vain liimattiin heijastintarraa, molemmille puolille, nauhana on vahanauhaa mustana ja vihreänä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti myös vieraatkin ovat. Niin, heijastimet toimivat myös paikkalappuina: ne pakataan sellofaaniin, johon päälle tulee kartongin pala, missä on kunkin vieraan nimi.
  5. Tässä meiltä lähteneet kutsut: Sisäpuolella on runo ja kutsuteksti. (Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta)
  6. En sitten malttanut olla näyttämättä pukua miehelle, vaikka alkuun ajattelinkin, että näkisi sen vasta hääjuhlapäivänä. :
  7. Tässä mun hääpuku
  8. ^ Heti tuli mieleen Savutuvan Apaja. Se on kuulemma erittäin tunnelmallinen paikka juuri talvihäille. Saunojakin siellä on, kaksi savusaunaa ja kolme nykyaikaista ja uudet majoituspaikatkin on juuri lähiaikoina valmistuneet.
  9. Meillä on nyt paikka varattuna. Se on Muuramessa sijaitseva Turkkila, aivan ihana paikka.
  10. Tuo Laukaa olis ollut turhan kaukana. Meillä on nyt kumminkin jo kolme vaihtoehtoa, pitäisi vaan vielä käydä tarkastamassa ne paikat, mutta uskoisin, että joku niistä on meille se paras.
  11. Olisiko antaa vinkkejä juhlapaikasta, joka olisi suht pieni (vieraita max. 30), lähellä Jyväskylää ja ilman pitopalvelua? Olen yrittänyt googletella paikkoja, mutta en oikein tunnu löytävän mitään järkeviä paikkoja.