Hestia

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Hestia

 1. Anteeksi tämä pilk. nus., mutta amaretto ei ole kahvi- vaan mantelilikööri. Meilläkin oli avecina konjakki ja amaretto. Amarettoahan kutsutaan italiassa myös lemmenlikööriksi, joten sopii erinomaisesti häihin myös sen puolesta.
 2. Niin, asenteet muuttuvat tuskastuttavan hitaasti. Varsinkin vanhemmat ihmiset eivät monesti tunnu tulevan edes ajatelleeksi, että naimisiin voi mennä muutenkin kuin papin edessä. Onneksi nuoret ovat jo avoimempia siviilivaihtoehdollekin.
 3. Kummallinen asenne. ??? Pikkujoulujahan nyt tulee joka vuosi, ja mulla ainakin on useammat eri pikkujoulut joka joulun alla. Kyllä minä ainakin pitäisin ystävän tai sukulaisen häitä paljon tärkeämpänä tapauksena, kuin jotain pikkujouluja!
 4. Muutamat minun kavereistani totesivat että "kiva, päästään juhlimaan!" kun kerroin meneväni naimisiin. Eivät tosin loukkaantuneet, kun sanoin, että vain vanhemmat ja sisarukset kutsutaan.
 5. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että tiedätkö tekeekö Pro-Seremoniat/Vapaa-ajattelijat/Humanistiliitto mitään tämän asian edistämiseksi? Onko (lähi)tulevaisuudessa odotettavissa, että myös uskonnottomat järjestöt saavat vihkimisoikeuden?
 6. Minäkin tuossa joulukuussa kyselin samasta aiheesta, mutta vastauksia ei tullut. Joten siitä voisi päätellä, ettei kellään ole kokemuksia.
 7. Me lähdemme syyskuussa Caprin saarelle Italiaan. Tapasimme aikoinamme lomamatkalla Italiassa (Riminillä tosin), joten meistä Italia tuntui romanttiselta häämatkakohteelta. Kohteena Capri on kyllä aika kallis, mutta hotellit siellä ovat erittäin tasokkaita eli halusimme kerrankin panostaa laatuun. Yleensä olemme harrastaneet melko pienen budjetin lomamatkoja.