Jump to content
Naimisiin.info

kkaloinen

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

kkaloinen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Osaisiko joku suositella Helsingistä hyvää valkaisupaikkaa eli yksityistä vastaanottoa, mahd. hyvää hinta-laatusuhteeltaan?
  2. Olin ensin ajatellut meikata itse kokeneena meikkaajana, mutta tulin siihen tulokseen että a) kunnon välineet tulisivat maksamaan vähintään tuplasti häämeikin verran koska en tiedä missä "kunnossa" olen hääpäivänäni henkisesti, en uskalla jättää meikkiä omien käsien varaan Saapahan olla koko päivän prinsessana muiden tällättävänä, sitä ei useinkaan tule koettua!
  3. Hämeenlinnassa kampaus koekampauksineen 70 eur ja meikki 30 eur. En ole vielä päättänyt tarkemmin, mutta tämä tuntuu tiedustelujeni perusteella olevan yleinen hintataso.
  4. Minulla on yksi pääkaaso ja kaksi varakaasoa jottei se yksi stressaannu turhaan
  5. Me lähdemme heti maanantaina lauantaihäiden jälkeen.. ihanaa Voi pakata laukut valmiiksi jo ennen häitä..
  6. Miehelleni tulee sormus samaa sarjaa kuin minulle, ovat kuitenkin selvästi erilaiset, minun hieman "krumeluurimpi".. Kihlasormuksen kohtalo ei ole selvillä, ehkä hän käyttää jatkossa molempia tai siirtää kihlasormuksen toisen oikeaan käteen..
  7. Meille tulee puolison nimi ja päivämäärä, lisäksi haluaisimme jonkin kivan lauseen johon tiivistyisi elinikäinen sitoutuminen toiseen.. Ideoita otetaan vastaan! Latinankielinen olisi kiva.
×
×
  • Create New...