Lilja_81

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Lilja_81

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelemme mieheni kanssa ehdottomasti Aleksi Rinta-Kauppilaa. Käykää katsomassa www.nakedeye.fi. Hauska ja mukava tyyppi, ja hänen työskentelynsä oli ammattimaista ja huomaamatonta! Mahtavia kuvia tuli!
 2. Me vietimme juuri häitämme Vähä-Hissolla. Voin todella lämpimästi suositella juhlapaikkaa kaikille maalaishäitä suunnitteleville. Juhlapaikka oli ihana ja todella tunnelmallinen. Paikan omistajat ovat mukavia. Juhlatilaan mahtuu mukavasti jopa 150 henkilöä. Paikka on tosiaan järven rannassa ja wc:t ovat eri rakennuksessa ja ovat todella siistit!! Miljöö on aivan ihana. Vieraat kehuivat vuolaasti hääjuhlaamme sekä juhlapaikkaa ja uskon meidän häiden poikivan paikalle uusia varauksia, niin kovasti vieraat pitivät navetan parvesta ja sen ympäristöstä!!
 3. Meillä kihlausaika tulee vihittäessä olemaan n. 9 vuotta ...
 4. Meillä tulee olemaan n. 160 vierasta ja ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä. Näin ollen tarvitsemme 7 työntekijää, jotta homma oikeasti toimii. "Lisäksi meille ei suunilleen edes tule mitään alkupaljoja muutakuin kanasalatti ja kylmä tai lämmin savulohi. Meille on tulossa hyvin yksinkertainen pieni menu. Eli vaihtoehtoja ei tule olemaan paljon vain sellaista mistä pidämme. Elikkä meidän menun kyllä ihan hyvin voi tarjota samaan aikaan koska ei tule olemaan niin paljon erikseen kylmää ja kuumaa." Kaikki eri vaihtoehdot voi toki laittaa kerralla esille, mutta ei missään nimessä ruokaa 55 henkilölle! Johan ne ehtivät jäähtyäkin, ja siinä tapauksessa tarvittaisiin melkoiset tarjoiluastiat. Eivät myöskään nuo elintarvikehygienian vaatimukset täyty, jolloin saatatte tietämättänne altistaa vieraanne ruokamyrkytykselle... Kakkuja ei myöskään voi laittaa esille ennen kuin on niiden tarjoiluaika, sillä kakussa käytetyt maitotaloustuotteet eivät kovin kauaa kestä huoneenlämpöä. Pitopalvelun töihin kuuluu yllättävän monta asiaa. He ovat kuitenkin niin ammattitaitoisia, ettei kaikkia työvaiheita näe vaan ne hoituvat ns. itsekseen.