Voikukka83

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Voikukka83

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voisiko joku kertoa mitä pitopalvelua on käyttänyt tuolla? Ja minkä hintasia ne ovat olleet?
 2. Te joilla on kokemusta paikasta niin osaatteko sanoa, miten onnistuu yöpala vieraille? Siis jos osa vieraista jatkaa juhlia myöhään yöhön ja haluttaisiin tarjota jotain lihapullia ja salaattia niin onnistuuko? Pitääkö se ostaa paikan päältä vai pystyyköhän semmosta tuomaan itse paikalle?
 3. Onko kellään uusinta tietoa, että paljonko vuokraus maksaa viikonlopuksi? Entä moneenko saakka juhlat saavat kestää ja milloin paikka pitäisi olla siivottuna?
 4. Onkos kellään kokemuksia Nuuksion ulkoilumajasta? Vuokrahinta näyttää aika edulliselta mutta vähän harmittaa, että kaikki ruuat pitäisi ottaa talonpuolesta eikä saisi oikein itte suunnitella tarkoin mitä tarjotaan. Lisähintaa tulee kaikesta jos lähettäisiin sooloilemaan. Edit. Saatiinkin jo vastauksia asiaan.
 5. Täälläkin yksi metallistipariskunta. Häissä soiva ja soitettava musiikki on vielä aika hakusessa, mutta aletaan vähitellen miettimään. Mies soittaa eräässä bändissä ja hänellä on paljon soittavia ystäviä, jotenka raskaampaa elävää musiikkia ainakin tiedossa. Isänikin soittaa rockkihenkisessä bändissä, jotenka hekin varmaan esittävät häissä jotain. Mies meillä vastaa aika paljolti musiikkipuolesta häissä, että saa nähdä mitä hän sitten keksii
 6. Nostelen tätä topicia jos joku osaisi vastailla, että saakohan vihkijää häätilaisuuteen viikonloppuna Oulun seudulla? Raaheen tai lähistölle?