TittaNinni

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About TittaNinni

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä tulee kimppu mulle ja miehelle viehe.
 2. Osaisiko joku ruotsiksi tämän runon kirjoittaa? Häät eivät synny kukista tai hääkelloista tai kynttilöistä, kirkon kuoreista tai pitseistä. Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta tai avaraa näyttämöä. On vain kaksi ihmistä ja heidän rohkeutensa jättää taakseen yksi elämä ja löytää toinen luottaen toisiinsa ja osoittaen todellista kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, antaen toisilleen voimaa ja rakkautta valmiina kohtaamaan mitkä tahansa vastoinkäymiset, joita tulevat vuodet saattavat tuoda. -Pam Brown- Me Tahdoimme! Vaasan maistraatissa kolmen todistajan läsnäollessa.
 3. Häät 14.8.08 ja kirkko varattiin toukokuussa -08.
 4. Häät eivät synny kukista tai hääkelloista tai kynttilöistä, kirkon kuoreista tai pitseistä. Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta tai avaraa näyttämöä. On vain kaksi ihmistä ja heidän rohkeutensa jättää taakseen yksi elämä ja löytää toinen luottaen toisiinsa ja osoittaen todellista kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, antaen toisilleen voimaa ja rakkautta valmiina kohtaamaan mitkä tahansa vastoinkäymiset, joita tulevat vuodet saattavat tuoda. Tämä me laitetaan korttiin kuvan kera vanhemmille, sukulaisille ja kavereille.
 5. Me mennään salaa naimisiin elokuussa. Meidät vihitään kyllä kirkossa ja kaksi todistajaa tulee paikalle. Miehen kaveri joka ottaa valokuvia ja mun kaveri joka kuvaa videokameralla. Vihkimisen jälkeen käydään viemässä kortit postiin ja seuraavana päivänä vanhemmat ja sukulaiset saa yllättyä kun hakevat postin. Kortteihin laitetaan runo missä kerrotaan että naimisiin mentiin ja sitten kuva meistä. Ei kumpikaan tykätä olla keskipisteenä niin tämä on juuri meille hyvä ratkaisu.
 6. Curie tervetuloa! Meillä muuttui vihkimispaikka. Ei mennäkkään maistraatissa naimisiin. Varattiin Mustasaaren kirkko ja papiksi tulee Eija Kasari ja kanttorina on Katariina Järvinen. Kirkkoon meille tulee silti vain kaksi todistajaa.
 7. Täällä myös yksi tuleva Vaasalainen morsian ilmoittautuu keskusteluun mukaan Me tosin mennään salaa naimisiin 14.8.2008 maistraatissa. Meillä on melkein kaikki vielä tekemättä. Pukuja ei ole, eikä meikkausta/kampaus aikaa varattuna ym. Eiköhän tästä pikku hiljaa saada asioita tehtyä
 8. Ei pidetty.
 9. Vaasan maistraatti. Päivämäärä jääköön salaisuudeksi vielä
 10. meillä molempien vanhemmat varmaankin vetää herneen nenään kun saavat tietää jälkikäteen että ollaan menty naimisiin. me kun ei pidetä mitään juhlia ja maistraatissa mennään naimisiin kahden todistajan läsnäollessa ja todistajat tulee maistraatilta.
 11. tietää ja se on ihan okei miehelle että tänne kirjoittelen
 12. meillä on ihan hyshys. mennään salaa naimisiin kenenkään tietämättä.