Jump to content
Naimisiin.info

Angeliq87

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Angeliq87 kaikki viestit

  1. Tässäpä olisi yksi linkki Baarimikko
  2. Huhhuh kaikenlaisia pukuja ja makuja sitä mahtuukin maailmaan vähän väliä pitäny pidätellä naurua jotta avokki ja tyttö ei heräis, on nuo osa puvuista sen verran karuja Mitä tuloo tuohon violettiin pukuun niin jostain kumman syystä se on PELOTTAVAN näköinen . Nojoo, nyt kyllä jo nukkumaan
  3. Me ollaan aikeissa mennä maistraatissa vihille ja käydä siunaamassa sitten avioliittomme. EHKÄ. Miehen suku nyt vuorollaan jokainen täti ja eno soittelee udellen, että Enkö kuulu kirkkoon? Miksi nyt yhtäkkiä naimisiin? Meillä on 15kk:n ikäinen tytär, joten eiköhän se ole ihan luonnollinen jatke. Muutenkin miehen suku ottanut minu todella nihkeästi vastaan. Aloimme seurustelemaan aikaisemmin kuin miehen veli vaimoineen ja koko ajan saan kuulla miten mahtava ja upea ja osaava tämä sulhon veljen vaimo on. Meillä on saman alan koulutus, hänellä amk:n ja itselläni VAIN ammattikoulu takana. En kuulemma edes osaa lastani tarpeeksi hyvin puettaa (meidän tyttö ei ole kertaakaan sairastanut korvatulehdusta, kuten taasen sulhon veljen lapsi joka on paljon nuorempi, on sairastanut). Koko ajan vertailua, vertailua ja vertailua. Omistan mustat hiukset (värjätyt) ja tämä suku pitää stananpalvojana koska olen mennyt tyhmyyksissäni myöntämään, että en tiedä mihin uskon. Miehen suvusta kun sitten löytyy kirkkoherra ja helluntalaisia olan takaa. Sulhoa tässä surku tuloo kun tuo suku ihan tyhmyyksiä laukoo..
  4. Mielestäni ei ole lainkaan epäkohteliasta kutsua vain vanhemmat juhliin vaikka omat lapset ovatkin mukana. Heille on sentään järjestetty hoitaja, kuinka moni vieraista tekisi samoin? On niitä vieraita jotka tuudittautuvat siihen, että totta kai lapsille on järjestetty oma huone jossa on toimintaa. Jos me kutsuttaisiin juhliimme koko suku niin noin puolet vieraista olisi lapsia, ja mielestäni ne olisivat jo lasten kutsut. Itselläni on 15kk:n ikäinen lapsi ja en ajattele, että meidän perhe on sievä, soma ja ihana paketti jonka kuuluu liikkua pisteestä A pisteeseen B YHDESSÄ. Jos joku kutsuttu ottaa nokkiinsa siitä, että lapsia ei ole kutsuttu niin aina sitä voi viettää saman vanhan ja perinteisen lauantai illan kotona, makkaran kera Ps. Meidän tyttö juhlien aikaan päälle 2v ja hoitaja mukana koko juhlan ajan. Myöhemmin hoitaja menee nukuttamaan tytön ja juhlat jatkuvat aikuisten juhlana.
  5. MinsQ Minkäläiset sivut mahtaa olla teidän vieraskirjan sisällä ?
  6. Tässä muutamia PS: Meillä tavaroita jo kaikenlaisia on, kirjekuori lahjaksi siis on verraton! Yhteistä elonpolkua olemme kulkeneet pitkästi, astioita, lakanoita ja muuta on jo riittävästi. Siispä saahan toiveemme näin kutsussa kulkea, lahjan voi pieneen kuoreen sulkea. On meillä kippoa, kuppoa, kattilaa, kaikkea tarvittavaa. Siis, jos toivoa saisi, hiukan tiliämme kartuttaisi, Nordea 12345-12345 Ellet lahjaksi mitään keksi, voimme lahjavinkin antaa: voit häämatkarahastoon kortesi kantaa. Koti on jo valmis: Häälahjat: Nordea 12345-12345 On kauan jo yhdessä asuttu ja paljon tavaraa hankittu. Olisi kaikille helpompaa, jos lahjan kirjekuoreen mahduttaa. PS: Hauskinta meistä on nähdä teitä, mutta jos kuitenkin haluatte muistaa meitä, niin älkää tuoko tavaraa suotta, sitä kerätty on jo monta vuotta. Ihanaa olisi matkalle päästä, nauttimaan aurinkoisesta säästä!
×
×
  • Create New...