MissShirley

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MissShirley

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Olen Puku on oma, ja säilytyksessä vanhempieni luona, joten täytynee sitä vielä vuosien mittaankin ihastella ja silitellä - ja koittaa mahtua siihen loppuelämä!
  2. Annoin miehelleni sileän sormuksen kihlasormuksen kaveriksi. Hän halusi kaksi sormusta yhden sijaan, mutta ei kuitenkaan toista sormusta itselleen vihkimisessä. Joten ratkaisimme asian näin!
  3. Me suudeltiin juu, mutta hiukan "väärässä" kohdassa vihkikaavaa.. Pappi oli kyllä kertonut missä kohtaa suudelma tulee, mutta koska sitä ei mainittu, se unohtui, ja pussailimme tosiaan hiukan ex tempore! ONneksi kuitenkin melko lähellä "oikeaa" kohtaa. Korjasimme tilanteen sitten kirkon portailla suudellen siellä, ja valokuvaaja ikuisti tämän suudelman. Joten ei jäänyt harmittaa, naurattaa lähinnä!
  4. Heppatyttö, Mulla oli samantapainen (pituinen, levyinen) laahus kuin sun puvussa, tai puvussa, jonka kuvan liitit tuohon ylemmäs. Mun pukuun ompelija ompeli pienen valkoisen helminapin, ja pikkuruisen valkoisen "rusetin" laahuksen kirjailujen väliin. Rusetin pystyi laittamaan nappiin kiertämällä molemmat rusetin päät napin ympärille. Näin laahus nousi kauniisti kerroksittain puvun taakse, ja runsaat kirjailut näkyivät. Puvun laahuksessa olisi ollut myös rannelenkki, mutta mun mielestä nostettu laahus on huolettomampi ja kauniimpi.
  5. Laahuksen kanssa sujui hyvin! Laahus oli auki kirkossa siihen saakka, kunnes astuttiin kirkosta ulos riisisateeseen. Tämä helpotti hääautoon menoa ja juhlapaikalla oloa. Olin tosi tyytyväinen laahukselliseen pukuuni, laahus tuo ihanan lisän pukuun!
  6. Voi, kylläpä on ollut myyjä nyt varomaton sanoissaan väittäessään pukuasi vanhanaikaiseksi! Mun mielestä se on tosi kaunis puku. Mä kehotan sua luottaa omaan ensivaikutelmaasi, ja työntämään mielestäsi myyjän kommentit puvun mallista! Itekin ostin puvun äskettäin, vaikka häät on vasta ensi kesänä. Muakin on välillä alkanut mietityttää, että tulikohantehtyä oikea ratkaisu puvun suhteen. Mut pukua sovittaessa tuli sellainen "oi vautsi"-olo, joten yritän nyt luottaa siihen...Mäkin olen tehnyt sen virheen, et oon kurkkinut muita hääpukuja ja saanut väliin pahan mielen ku olenkin jo hommannut itselleni puvun...Puvussani on kuitenkin ne kaikki elementit, mitä unelmienpuvustani olen hakenut ja kaiken lisäksi se on Maggie Sottero! Mut luotetaan siis ensivaikutelmaan, ei se huijaa, eiks vaan? Käsittääkseni Morsiusgallerian puvut on ihan huippuedullisia noilla alennuspäivillä, joten älä välitä, vaik puku oli alennuksessa! Onhan se ovh kuitenkin ollut aivan jotakin muuta.. Iloisia hääjärjestelyjä Sinulle!
  7. Tässä kuva minun ihanuudestani, joka päällä ensi heinäkuussa<3 Mun puku on kuvasta poiketen kokovalkoinen. maggiesotteroGraziaVOL3.doc muoks. Ohhoh, mites se tuliki tollai liitetiedostona?!