Sweetpea

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Sweetpea

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kävin matkalla maistraatista hotellille (täällä Turussa) Stockan kemikalio-osaston kautta suihkuttelemassa testeripullosta Calvin Kleinin Eternityä .
 2. Meillä soittaa alkuillasta duo (kaksi kitaraa ja laulu). Loppuillasta toivomme musisointia ystäviltämme, joiden joukossa on monta muusikkoa. Myös lauluvihot on tehty valmiiksi. Levyjä olen juuri koostamassa! Ekalle tuli sekalaista diskomusaa 70-luvulta tähän päivään. Yhdelle laitan varmaankin sulhasen lemppareita 70-luvulle ja yhdelle omat suosikkini. Sitten ehkä yksi kokoelma tunnetumpia jazz-standardeja. Brasilia-tanssikokoelmakin vois olla hyvä. Ja ehkä yksi suomalaisista iskelmistä! Valitettavasti minulla on enää TÄMÄ PÄIVÄ aikaa... ;D
 3. Erosin kirkosta jo n. 15 vuotta sitten. Kerroin siitä silloin äidilleni, joka suhtautui ihan hyvin asiaan. Muille sukulaisille en ole itse kertonut, mutta luulenpa että sana on kiertänyt . Nyt viimeistään kun emme menekään kirkossa naimisiin, asia tulee varmaan kaikille selväksi. Olen vähän ihmetellyt sitä ettei kummitädiltä ole tullut minkäänlaisia onnitteluja kihlauksen johdosta... onkohan hän pettynyt hukkaan menneestä kristillisestä kasvatuksesta (sehän on tavallaan kummien velvollisuus)? Sulhasen äiti on hyvin uskonnollinen, mutta on ainakin vielä pitänyt mielipiteensä siviilivihkimisestä itsellään. Sulhon 1. avioliitto solmittiin myös maistraatissa, ja vielä selvästi koruttomammin. Tuleva anoppi on ollut epävarma siitä tuleeko hääpäivälliselle ollenkaan. Olen ajatellut sen johtuvan siitä että hän on jo iäkäs ja huonojalkainen, mutta saattaahan kysymys olla protestistakin.
 4. Kiitos kaikille vastauksista, tästä ketjusta on toivottavasti muillekin turkulaispareille hyötyä. Omaksi juhlapaikaksemme löytyi viime metreillä yllättävä "jokeri", Turun rikospoliisien huvila Ruissalossa. Paikka on just passeli meille. Paikan valinta läi lopulta lukkoon päivämääränkin, sillä heinäkuulle oli enää yksi sopiva päivä vapaana.
 5. Olen Heikun kanssa ihan samaa mieltä. Lahjat ovat häissä katoavan pieni yksityiskohta. Olin tuolla aikasemmin sitä mieltä että 50 € on minustakin käsittämätön lahja appivanhemmilta. Joudun vähän pehmentämään kantaani. Sain juuri omilta isovanhemmilta lahjan etukäteen ja sillä on VAIN tunnearvoa. En kuitenkaan odota mitään isompaa lahjaa, koska isovanhempani kituuttavat pienillä eläkkeillään, ja minulla on mieheni kanssa talous kunnossa. Lahjan arvoa ihmetellessä kannattaa suhteuttaa se myös antajan varallisuuteen.
 6. Sitähän minä tarkoitin, tuli katsottua nimen kirjoitusasu Laulajalta.
 7. Minusta 50 € lahjakortti johonkin morsiusparin suosimaan liikkeeseen on ihan ok, tai jotenkin muutoin kohdistettu lahja (esimerkiksi "tässä teille häämatkakassaan"). Pelkkä 50 € kirjekuoressa on aika ankea lahja, varsinkin vanhemmilta. Sillä rahalla olisi saanut jonkin kivan muiston, luulisi vanhempien tuntevan poikansa ja tämän morsiamen makua tarpeeksi. Saimme kihlajaislahjaksi sekä äidiltäni että isovanhemmiltani rahaa, ja kerroin kummallekin, mihin aiomme rahat sijoittaa: toiset menivät häämatkan varausmaksuun, toisilla aiomme ostaa paikan päällä oopperaliput. En halua loukata pienituloisia, mutta pelkkä "tulonsiirto" vanhempien ja lasten välillä ei vielä mielestäni ole mikään lahja, varsinkaan 50 € joka menee helposti kauppareissulla viikonlopun ruokaostoksiin.
 8. Frank Sinatra kuulostaa hyvältä ehdotukselta! Jotain romanttista, ei häiritsevää, josta tunnistaa kuitenkin melodianpätkiä sieltä täältä. Itse en laittaisi Richard Clydemania, mutta toisaalta moni sanoisi kai samaa Sinatrasta, joten morsiusparin oma makuhan sen ratkaisee
 9. Ehdotin eilen sulholle kahden bestmanin pyytämistä. Ensin hän oli ihmeissään: mitä tekoa kahdella bm:llä on? Hän on toiminut tehtävässä kerran eikä tehnyt YHTIKÄS MITÄÄN. Mutta myöhemmin kun katsastimme mahdollista juhlapaikkaa hän kyselikin minulta kuka nämä kaikki käytännön järjestelyt hoitaa... no ne bestmanit tietty. Vähän merkillistä tuo miesten ajatuksenkulku.
 10. Olemme viikon, 12.-19.7. Viimeiseen iltaan 18. päivä osuu meidän 10-vuotisjuhlapäivä! Olemme tottuneet käymään suurkaupunkilomilla (Lontoo, Pariisi...) ja Desenzano vaikuttaa hieman vaisulta paikalta. Valitsimme sen kuitenkin siksi että sieltä pääsee niin helposti retkille noihin ympärillä oleviin romanttisiin kaupunkeihin. Myös Desenzanon vieressä olevaa pienempää kylää Sirmione on kovasti kehuttu, joten sielläkin pitää ehtiä käväisemään. Aktiiviset, täyteen ohjelmaa suunnitellut matkat sopii meille! Kerrothan Kathy palattuanne oliko matka onnistunut. Toivotan oikein ihanaa hanimuunia!
 11. Kauheasti kaukomatkoja, tässähän on ihan kade :-/. No ei sentään, meilläkin on takuuromanttinen kohde. Menenne Desenzanoon, Gardajärven eteläkärkeen, ja teemme sieltä retket Milanoon, Venetsiaan ja Veronan oopperajuhlille. Häämatka on tähän asti ainut asia, joka on loppuun asti suunniteltu ja hoidettu.
 12. Kiitos taas vinkeistä. Aika moni tyssää kohdallani tuohon tilavuokran ja cateringin kytkyyn... haluaisin itse vaikuttaa mahdollisimman paljon menun sisältöön ja laatuun. Aikomus on pyytää tuttua ravintola-alan ammattilaista auttamaan sekä suunnittelussa että kokkauksessa. Tosin tuo Y-Hovin ruokalista näytti oikein herkulliselta.
 13. Kiitos vastauksista. Myyntimiesten sauna tippui listalta pois sillä perusteella että olisi ollut pakko käyttää tiettyä pitopalvelua (=Ahlström, onko kellään kokemuksia?). TPS:n majaa menemme katsomaan torstaina.
 14. Rakas sulhoni on valinnut bestmanin johon en ihan 100-prosenttisesti luota... saattaa olla että ko. bestmanin tehtävät rajoittuvat viskin tarjoilemiseen sulhaselle taskumatista (oho, nyt taisin olla tarpeettoman ilkeä ja pessimistinen :-[). Aion itse pyytää kahta kaasoa, voisinkohan vinkata sulhaselle että ottaa toisen, luotettavamman bestmanin tämän nykyisen lisäksi? Kysymys on tietysti retorinen, voinhan minä, mutta onko kellään kokemusta puuttumisesta bestmanin valintaan? Sulhollani on toinenkin hyvä ystävä, joten koko juttu olisi sillä helposti ratkaistu, ja voisin minäkin suhtautua turvallisin mielin "suureen päivään"...
 15. Mafa: osaatko kertoa Myyntimiesten saunan yhtystiedot? Olen yrittänyt etsiä, mutten löydä. Onko kellään kokemuksia TPS:n huvilasta juhlapaikkana? Soitin tepsin toimistoon ja paikka kuulosti muuten hyvältä, mutta vuokra-aika loppuu kuulemma ehdottomasti klo 12 yöllä... entä jos bileet on silloin juuri parhaimmillaan?