virpik

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About virpik

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Totta! Varjolan yrittäjä jaksaa aina mainostaa miten monet häät heillä järjestetään ja miten paikka on buukattu täyteen jo kesäksi 2008...ja tämän lisäksi tuntuu olevan yritysasiakkaita niin paljon että aika ei riitä yksityisille eli häille, jotka järjestetään vain kerran ja kun ko hlö tuskin koskaan enää tarvitse juhlapalvelua on ihan sama, mikä fiilis hänelle jää. yritykset kannattaa pitää tyytyyväisinä, koska he tulevat uudestaan!! ja vain jos kaikki on ollut moitteetonta! meidän hääpvänä koskea laski alas 200 ihmistä!! joten mitäpä sitä panostamaan meidän hääkoristeluun yms. kun voi passata yritysasiakkaita!! :-?
 2. Laita ihmeessä joka ikinen risaus paperille!! me väännämme nyt kättä juuri niistä asioista, joita ei häämuistioon ole kirjattu! eli viimeisellä vkolla moni yksityiskohta tarkentui ja eihän niistä meille muistiota lähetetty! joka muistion saaminen vaati kyselyn perään..nihkeää siis oli meilläkin. nyt tämä hääsuunnittelija - irmeli - ei keskustele meidän kanssa vaan meidän täytyy hoitaa reklamaatio itse yrittäjän kanssa, joka ei ole kertaakaan ollut paikalla sopimassa yksityiskohdista. Jos teillä on yläkerran tila häissä niin uskon/ toivon / luulen että mitään ei tule jos olette kirjanneet kaiken paperille ja saatte itse hoitaa koristelun.
 3. NEUVO: ÄLKÄÄ MENKÖ VARJOLAN TILALLE!! Vietin siellä häitäni 30.6.2007 ja petyin muutaman asian suhteen...ruokatilan katossa lensi juhlamme aikana PÄÄSKYSIÄ!!! ne oli kuvattu karkottaa moneen kertaan etukäteen, mutta minulle valehdeltiin!! pesiä ei ollut edes yritetty hävittää!! koristelu luvattiin hoitaa veloituksetta kun selvisi VIISI PÄIVÄÄ AIKASEMMIN, että samassa tilassa on edellisenä iltaan häät MUTTA koristelut olivat puolitiessään kun saavuimme paikalle!!! tällä hetkellä juhlista vastaava henkilö on siirtänyt vastuun yrittäjälle ja pakenee itse tilanteesta!! eli häistä jäi mukava mieli, kun täytyy alkaa tappelemaan laskun summasta... :( >
 4. keksiikö kukaan hyvää idistä toimittajalle ja hissihuoltomiehelle??? :-?
 5. Mutta onko kiva saada 10 leivänpaahdinta ja 10 lakanat kun pienen kerrostaloasunnon kaapit pursuavat ko tavaroita...jotain järkeäkin vaikka aina kaikki lahjat on kiva saada....persoonallisia lahjoja "kieltolista" ei estä ja nehän ovatkin parhaita!
 6. Oletteko ajatelleet että toivelahjojen sijaan kutsuun voisi listat mitä ei toivo? niin olemme me ainakin ajatelleen tehdä. kertoa suoraan että kaapit ovat jo pullollaan lakanoita, kippoja ja kattiloita. Näiden lisäksi aiomme pyytää lahjakortteja - voimme ostaa mitä itse tarvitsemme. mainintana voisi olla myös raha.
 7. Häät ovat ensi kesäkuussa ja sormus hankittiin jo viime toukokuussa..se tuntui oikealle koska tiesin mitä haluan. Kalevalan kaupunkisormuksen. vastaavaa mallia ei löydy muilta. Olen tyytyväinen! Mutta eihän kiirettä ole kunhan on oikeana päivänä hankittu