Laura83

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Laura83

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 04/27/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Karttula
 1. Tämän päivän eli 28.1 Iltasanomista voi lukea kyseisestä Honkalan tilasta lisäinfoa. Ei kovin kehuttava paikka.
 2. Meille tuli tänään uudella nimellä asianajajalta kirje, jossa oli maistraatin vahvistama avioehto. Säpsähdin eka, että nytkö se mies jo avioeropapereita lähettelee
 3. Tänään itsekin ostin kyseiset Naisen ääni kaula- ja korvakorut, savukvartsin värisenä. Vihreä olisi sopinut hyvin vihreisiin silmiini, mutta mieli kuitenkin teki nuita ruskea-sävyisiä enemmän. Kaapista löytyis kyl Vanamo-käätykin ja korvanapit, mutta halusin hemmotella itseäni.
 4. Meillä tulee lapsille käyttöön yksi makuukammari, jonne pikkutelkkari ja pari lasten dvd:tä, sit väritys- ja tehtäväkirjoja. Lisäksi oheis ohjelmana lapsille on varmasti maaseudun eläimet, kisut ja kanaset.
 5. Meillä hääjuhla vietetään vanhalla maatilallamme, jossa äiti asuu avomiehensä kanssa. Vieraita on kutsuttu 152 henkeä, joista 40 lapsia. Talo on kyllä iso, tupa n. 100 m2 ja sali ja muutamat kammarit. lisäksi meillä on pihassa 5x10 m telttakatos, pihapöytäryhmiä aitan kuistilla jne. Tässä maatalossa on ennenkin pidetty pitoja ja kinkereitä, äitini ja isäni häät, mummin ja ukin häät, ukin ja isän hautajaiset jne... Aina on kaikki mahtuneet. Muistot sitovat vahvasti paikkaan, enkä haluaisi missään muualla vihkiäisiämme viettää.
 6. Jänniä vieraita.. Soittivat, että eikö ois vielä lisää mitä haluttais. Ajattelin, että 30 eri tuotetta riittäis.. Noh, laitetaan lisää *suuntaa kulkunsa sokoselle*
 7. Meillä miehelle tulee yksi sormus. Teetätti itselleen paksumman vihkin, johon sulatti nykyisen kihlansa ja yhden liian isoksi jääneen kultasormuksen. Silloin nuorina kun ei ollut varaa komeisiin sormukseen, mies korvasi tilanteen teetättämällä 10 millin levyisen sormuksen.
 8. Tässä meidän joku aika matkaan lähteneet kutsut
 9. No tämä vastaus eräältä ei tullut kutsuun liittyen.. Istuin ystävän kanssa kahvilla kun ilmoitin, että olisi kirkko varattuna siihen ja siihen aikaan, hänen vastauksensa oli " Ai, ei varmaan päästä, kun on yhden toisen häät varmaan samaan aikaan, ei vielä olla saatu kutsua." Eli siis vaikka ei ollut näistä toisista häistä vielä tietoa, ystäväni päätti odottaa heidän kutsuaan. En siis tuhlannut kutsua häneen..
 10. Meillä kerroin ensin äidille, varovasti tiedustelin saisimmeko käyttää kesällä hänen maatilaansa juhlapaikkana. Äiti hieman siinä katseli ja sitten varovaisesti kyseli, että Miiitkäs juhlat ne ois? Monelle tarvitaan varata tilaa? =) No siinä oli lähinnä se ensi reaktio, ei sen kummempaa, päässä tuntui käyvän kova raksutus. Siskoni tuli sitten kylään seuraavana päivänä niin äiti alkoi hihkumaan, että meillä on ensi kesänä häät! Yllätyin tästä reaktiosta, yleensä äiti aika tyyni. Taisi siis olla mieleen Mummulle vuorostaan samana iltana kerroimme tv:n iltaohjelmia katsoessa, että meillä olisi kivat juhlat ensi kesänä tiedossa. Mummu tietenkin, siihen että ai, juhlat, millaiset juhlat?Sanoin sitten, että yhdet häät... Vieläkään ei älynnyt Alkoi vain muistella omaa nuoruuttaa ja kesähäitä yleensä. Piti sit vielä avittaa, että siis meidän häät. Sittenkään ei vielä älynny, jatkoi vain kiikkustuolissa keinumista.. (mummu siis jo 85 vuotias, ajatus tulee hieman jäljessä jo.. ) Meni noin pari kymmentä sekuntia kun hän älysi ja hyppäs oikein ylös ja suoraan sulhon kaulaan. Nauratti kyllä kaikkia Anopille ilmoitimme hääaikeemme miehen siskon eli kälyn salahäissä. Anoppi oli kovin tuohtunut, kun ei saanut suunnitella ja hössöttää ainoan tyttärensä häitä. Käly siinä sitten patisti, että kerro jo hyvä ihminen se teidän uutinen. Rauhoittui anoppikin ja oli loppu illan hyvin iloinen, ei enää marmattanut sitä kun meni tytön häät ohi Kaikki siis onnellisia ja iloisia.
 11. Meillä oli kutsun ohessa hääinfo, jossa mainittiin lahjukset seuraavasti: Lahjoista tärkein on, että saavutte juhlaamme. Jos kuitenkin tunnette tarvetta muistaa hääparia, voitte ottaa yhteyttä kaasoon tai sokokseen. Muistamisen voi sulkea myös lahjakuoreen. Jotenkin noin se meni, minusta ihan ok. Lahjalistalla on sit kaikkee klassikkoa, Iittalan lasituotteita, marimekon lakanoita ja pyyhkeitä, aalto maljakkoa, sarpanevan pata.. jne.
 12. Kiitos kommenteista! Olkaimet minulle jää, on ne sen verran erilaiset ja kauniit. Huntua minulle ei tule ja kampauskin on puoliavoin nuttura. Ompelija katsoi minua kieroon, kun ehdotin että jos poistettais olkaimet. Kuulemma noin kauniita olkaimia hän ei haluis poistaa, ja siinä sit pyörittiin ja mallailtiin. Pysyypähän rintavarustuskin paremmin menossa mukana
 13. Itselle oheinen puku tulossa. Nyt vain mietin, että olkaimilla vai ilman...
 14. minun tuleva pukuni, tulee noin olkainten kanssa, vaikka ei se hassummalta näyttänyt ilman olkaimiakaan...
 15. Tässä tuleva yhdistelmäni (istun nytkin vihkisormessani, jatkuvasti pitää kaapilla rymytä kokeilemaan) Toisessa kuvassa näkyy sit meidän molempien vihkit. Mies teetätti itselleen kalevala-sormuksen mukaan, leveyttä tuli 10 mm, mikä kylläkin näyttää hänen pitkissä sormissaan ihan normaali sormukselta. Mulla ei enää nivel taipuis..