Jump to content
Naimisiin.info

nuppunitari

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nuppunitari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mulla oli alusta lätien selvää, että haluan talvihäät, ja hääauton tilalla meitä kuljettää kaksi kimoa arabihevosta vanhoilla kuomukieseillä. Kuukautta ennen häitä rupesin näkemään toistuvasti painajaista, jossa hääpäivänä oli hirveä helle, pukuni oli hiestä läpi märkä, ja istuin ihanassa hikisessä puvussani heinäkärryillä joita veti kaksi kamalan takkuista pattipolvista suomenhevosta jotka paskantelivat koko ajan : )
  2. Ollaan kavereita lapsuusajasta lähtien neljän kaasoni kanssa, ja ihan kesken yhteisen harrastuksemme kysyin, tai en kysynyt, vaan iloisesti ilmoitin et" niin, te ootte sitten kaasoina " ei sen kummemmin
  3. meidän häissä oli isompi lauma morsiuslapsia, ja kaikille oli tehtäviä: ruusun lehtien sirottelua, riisipussien jakamista, hääohjelmien jakamista, hääkarkkien jakamista, lahjapöydän järjestelyä, ymm lapset olivat mielissään tehtävistä, pienin morsiustyttö 2v innoissaan huiskutteli viuhkaa viilentäen oloani Ja tyttö keksi itse tämän homman häissä
  4. me annettiin morsiuslapsille lahjat, yhtä kodan duuninhan he häissä tekivät kuin kaasot ja best manitkin
  5. miten niin saattaa tulla riitaa jos kutsut on erilaiset? En nyt oikein ymmärrä.... jos joku kehittelee riidan aiheen siitä että saa erilaisen kutsun kun joku toinen, niin kyllä sillon on vähissä ilonaiheet tässä elämässä!
  6. kyllä sitä on niin monissa juhlissa ja tilaisuuksissa tullut todistettua, että valitettavasti on vanhempia, jotka eivät ymmärrä edes kieltää omia lapsiaan, vaikka todella aihetta olisi! Muiden juhlat pilalla ja hermot tiukalla huonosti kasvatettujen/tai jostain muusta syystä huonosti käyttäytyvien lasten takia ja heidän vanhempaiensa, jotka eivät ymmärrä lasten aiheuttavan häiriötä. Mielestäni ei ole mitään syytä loukkaantua jos lapsia ei kutsduta häihin.
  7. Me maksoimme kaasojen, best manien ja morsiustyttöjen/kukkaisneitojen puvut, koska halusimme tietyn teeman ja värit, olimme sulhon kanssa myös mukana suunnittelemassa ja valitsemassa minkälaiset kenellekkin tulee. Mielestäni, jos morsiuspari haluaa jotain tietyn laista, niin silloin myös morsiuspari maksaa ja hoitaa ostamisen/teettämisen, jos aihe ja tyyli on vapaa, silloin asia on eri. Mutta näin meillä.
  8. Meillä oli ns.jenkkityyliset häät, kun sulho on jenkeistä. Ja jenkeissähän häissä kaikki on liioiteltua ja runsasta : ) Meillä oli 4 kaasoa, 4 best mania, morsiustyttöjä/lapsia ja kukkaistyttöjä oli kaiken kaikkiaan 10, joille oli jaettu pieniä tehtäviä läpi häiden. Kaikilla oli vaatetus toisiinsa sopivaa väritykseltään ja teemoiltaan, ja me kustansimme myös vaatetuksen, koska halusimme oman laisemme. Ei voi vaatia valittuja ihmisiä itse maksamaan vaatteita, jotka ovat heidän päällään vain kerran! Meillä onneksi molempien vanhemmat sitten maksoivatkin kaiken muun häihin liittyvän.
  9. Meillä maksu jakautui niin, että sulhasen kanssa itse maksoimme pukumme, kaasojen ja bmien puvut sekä morsiuslasten puvut. Sukulaiset maksoivat sitten kaiken hääjutun puoliksi. Meillä oli suuret häät, sulhanen kun on jenkeistä, niin häissä oli paljon "jenkkihäähömpötystä" sulhasen sukulaisten ja ystävien iloksi. Häiden kokonaissummaa en edes uskalla arvailla, vieraita oli n.250, ja suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan, itse esim kerkisin hankkimaan kolme hääpukua kaikkine lisukkeineen!!!
×
×
  • Create New...