sinikello

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About sinikello

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Mun työkavereilta saatiin lahjakortti kuumailmapallolennolle!! Aika huisia. En odottanut mitään lahjaa kun ketään työkavereista ei oltu häihinkään kutsuttu. Miehen työpaikalla ei muistettu mitenkään.
 2. Lauantaina eli juhannuspäivänä lähdemme häämatkalle Kroatiaan, Hvarin saarelle! Tutuilta kuullut paljon kehuja maasta, tosin juuri Hvarilla ei kukaan tuttu ole käynyt.
 3. Minä olen maanantaina menossa kuvattavaksi. Aika lailla jännittää!
 4. Täällä 34v morsian. Sulhanen 3 vuotta vanhempi. Nuorempana olin sitä mieltä että ikinä en mee naimisiin. Mieli on muuttunut vasta tulevan mieheni tavattuani. Kihloihin mentiin vuosi sitten ja pikkuhiljaa alettiin miettiä että pitäisi ne häätkin järjestää. Mies ei kuulu kirkkoon eikä haluttu mitään kirkollista siunaamista. Tuntui vähän turhalta kun ei toinen kerran kirkkoon kuulu. Itse en todellakaan ole mistään prinsessahäistä ikinä haaveillu että sikälikään ei haittaa. Päädyttiin siivilivihkimiseen juhlapaikassa. Toivottavasti säät sallii niin järven rannalla:) Vieraita kutsuttu n. 60 eli lähin suku ja muutamia ystäviä. Juhlissa on tanssia DJ:n tahtiin, halukkaille karaokea, ja yöllä saunomista, uintia sekä makkaranpaistoa. Häävalssi vedetään kyllä ihan perinteisesti ja kakkua leikataan. Mitään noloja hääleikkejä ei ole aikomus järjestää. Kutsukortit askartelin itse mutta siihen saa kyllä jäädä pipertämiset! Hääkarkkeja tai muuta krääsää en aio hankkia. Puku on vieläkin hankkimatta....Mitään rinsessamekkoa en kyllä pysty päälleni kuvittelemaan, toivottavasti vielä löytyy joku omantyylinen juhlamekko! Että sellaiset suunnitelmat. Tuskin olisi olleet kovin erilaiset 10v. sittenkään että sikäli ei ikä mielestäni vaikuta.
 5. From the album sinikello

 6. From the album sinikello

 7. From the album sinikello

 8. From the album sinikello

 9. From the album sinikello