Jump to content
Naimisiin.info

Hilma82

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Hilma82's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hilma82

    Ihanat kaasot!

    Hieno ketju! Mulla aivan mahtavat kaasot ja miehellä mahtavat best manit!! On ollut ilo suunnitella häitä heidän kanssa ja suurella innolla odotellaan polttareita ja häitä
  2. Olen tietoinen että mun polttarit tulee olemaan viikkoa ennen häitä, ja hyvä ajankohtahan se on. Ainoa mahdollinen itseasiassa, koska kaikki muut edeltävät viikonloput parin kuukauden ajalla on täynnä kavereiden häitä ja polttatreita. Vaikka menis kuinka riehakkaaks juhliminen niin tuskin siinä yli viikkoa menee toipumiseen
  3. Mulla kaasot eivät olleet halukkaita pitämään puheita, vetosivat itkuherkkyyteen... ymmärrän tämän täysin itsekin aikamoisena itkupillinä! Kaasot ja best manit kyllä hoitavat ohjelman juontoa muuten omasta halustaan. Puheita pitäköön halukkaat ja siihen kykenevät!
  4. Mulla on ollut ilo saada innostuneet kaasot (2kpl) ja best manitkin on olleet innolla mukana. Välillä on ollut vaikeuksia saada sovittua tapaamisia isolla porukalla, kun kaikilla on omat kiireiset elämät, mutta hyvin ollaan kumminkin aikataulussa. Itselle on todella tärkeää että avustajat on innolla mukana, muuten ei olisi itselläkään intoa järjestää isoja häitä >100 vierasta. Jos ei tukea olisi, luulen että oltais päädytty jo pitämään pienet häät perheen kesken. Olen yrittänyt olla stressamatta häistä isommin ja yrittänyt välttää jatkuvaa jauhamista häistä kaasoille, mutta nyt kun on 2,5kk häihin, tuntuu että puhun kyllä aiheesta jatkuvasti Ollaan myös pyritty jakamaan tehtäviä perheelle ja itse tehdä myös mahdollisimman paljon, eikä kaataa kaikkea kaasojen ja bm:en niskaan. Täytyy varmaan vielä enemmän kuulostella jatkossa avustajien tuntemuksia, ettei mitään stressiä heille tule. Ovat korvaamattoman arvokas apu ja tuki tässä projektissa! Täkeää on että myös he saavat sitten nauttia täysin rinnoin työn hedelmistä eli hääjuhlasta!
  5. Me annettiin viimeksi rahalahja 50€ pariskuntana. Päädyttiin siihen kun mieheni oli silloin pankissa töissä ja kertoi että 50€ on asiakkailla tavallisin summa hääparin lahjashekkiin Polttareihin kumminkin kului moninkertainen summa, niin ajateltiin että ei siihen häälahjaan tarvii hirveitä summia enää panostaa. Ajattelisin että sopiva summa voisi vaihdella 50-100€ välillä kaverihäihin, riippuen sitten rahatilanteesta ja myös polttarikustannuksista.
  6. Me lähdetään Islantiin Reykjavikiin pari päivää häiden jälkeen Ollaan molemmat haluttu nähdä Islanti jo pitkään joten nyt hyvä syy lähteä!
×
×
  • Create New...