Jump to content
Naimisiin.info

Maija81

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Maija81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Maija81

    Rovaniemi

    Joo, tuosta Ala-Ounasjoen erästäjien talosta. Meillä oli 71 vierasta (joista 5 lapsia). Aika tiivis tunnelma oli jo tälläkin vierasmäärällä, kun salissa oli bändin soittovehkeet, 2 tarjoilupöytää ja meillä sulhon kanssa oli oma pöytä erillään muista. Muuten mukava juhlapaikkana
  2. Maija81

    Rovaniemi

    Heip Meillä on hääpaikkana myös tuo Ala-Ounasjoen erästäjien maja. Vieraita on arviolta 80 (tosin ei tiedä tarkkaan, kun "ilmottautuminen" ei ole vielä päättynyt). Bändi tulee myös ja meinataan mahtua . Meille sanottiin, että paikkaan mahtuu 100, mutta jos bändi tulee niin suosittelevat 80 hlöä. Aiotaan kans laittaa pöytiä kasaan, kun väki vähenee ja bändi alkaa soittamaan. Voin tulla myöhemmin kertomaan mahuttiinko
  3. Maija81

    Karpalobooli

    Minäki testasin tuon boolin ja oli tosi hyvää! Mutta löysin kaupoista sweppesin ginger alea vain 0,33 l tölkeissä. Minusta ainakin aikaisemmin sitä myytiin 1,5 l pulloissa. Tietääkö joku, saako ginger alea isommissa pulloissa?
  4. Maija81

    Rovaniemi

    Tääläpä on hiljasta.. Jos joku kehtaa suositella, niin kyselen hyvää ja halpaa (jos semmosta yhistelmää on ) kukkakauppaa? Ja meikkaajaa? Entä tietääkö joku, voiko täälä muuallakin teettää sormuksia kuin Taigakorussa? Ja onko muualta/Taigakorusta kokemuksia?
  5. Maija81

    Rovaniemi

    Heip! Kuinka aikasin täälä Rovaniemellä kannattaa alkaa kirkkoa varaamaan? Tosin meillä ei taida olla hoppua, kun häät on talvella, niin silloin ei varmaan oo ryysistä..
  6. Hei En ole häitäni (vielä) viettänyt Ala-Ounasjoen erästäjien kämpässä, mutta olen paikan käynyt katsastamassa. Minusta vaikutti ihan hyvältä paikalta, varsinki keittiö oli toimivan näkönen. Eläimet muaki mietitytti, mutta paikan päällä eivät niin häirinneetkään (varmaan kyllä vaihteleva makuasia..). Paikan hinta määräytyy väkimäärän ym mukaan, joten kannattaa kysellä..
  7. Maija81

    Rovaniemi

    Heippa! Minäki ilmottaudun tänne. Häät on 28.2.2009 ja jotain tässä on tullu jo alustavasti suunniteltuaki.. Hääpaikaksi ollaan aateltu Ala-Ounasjoen erästäjien paikkaa ja vieraslista pitäisi saada karsittua 80 henkilöön.. Jonkinäköset suunnitelmat kutsuista, koristeista ja hääkarkeistaki on jo päässä.. Esim. vaatetuksesta ja sormuksesta ei ole vielä hajua. Ois mukava saaha paljon hyvissä ajoin suunniteltua/tehtyä niin kerkiäis tehä mahollisimman paljon ite (pääsisi halvemmalla?)..
  8. Kiitos tiedosta Santtu, enpä ainakaan turhaan sinne sitten soittele! Pitäis alkaa vaan pyytää tarjouksia eri paikoista, mutta ei oikein tiedä mistä aloittais.. En ole ollut yksissäkään häissä (enkä hirveesti muissakaan juhlissa) Rovaniemellä, joten suurin osa paikoista on aika vieraita..
  9. Maija81

    Kihlajaiset?

    Ei haluttu juhlia.. Mentiin "salassa" kihloihin ja ootettiin, että molempien vanhemmat huomasivat ite sormukset meijän sormissa.. Myöhemmin leivoin kyllä sit täytekakun ja saatiin lahjojakin, mutta varsinaisia juhlia ei ollut..
  10. Lueskelin tätä ketjua ja kiinnostuin tuosta Someroharjun varuskuntakerhosta.. Olisko jolloin "uudempaa" tietoa/kokemusta paikasta? Kuvia yritin myös paikasta ettiä, mutta en onnistunut ainakaan netistä löytämään..? Entä onko jollain kokemusta Vaattunkikönkäästä? Minkälainen paikka/hintataso?
×
×
  • Create New...