Maatuska

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maatuska

 1. Avasin ketjun, koska harkitsen opintolainan ottamista hääkulujen peittämiseksi. Harmi, että näennäisen terävä havaintosi menee näin ollen aivan hukkaan.
 2. Ketjun otsikko kuuluu näin: "PANKKILAINAN OTTAJAT - Missä vaiheessa haette lainaa??" Otsikossa on siis jo esitetty eksakti kysymys, johon aloittaja haluaa saada vastauksia. Kysymyksen kohderyhmäkin on määritelty, se on "pankkilainan ottajat". Nimimerkki Brassi ei aio ottaa häitään varten pankkilainaa. Mitä ihmettä hän siis tekee tässä ketjussa? Minulla ei ole nimettyä kaasoa. Tästä johtuen en käy foorumin Avustajat-osastolla. En myöskään mene huutelemaan "Mitä kaason tehtäväksi" -tyyppisiin ketjuihin, että "Siis ei niinQ mitään koska ei mul oo kaasoa!!11", koska minulla ei ole antaa vastausta esitettyyn kysymykseen. Järjen käyttö on aivan sallittua.
 3. Toki. Esittelin aamulla parhaita verbaalisia aikaansaannoksiani.
 4. Kiitos kannustuksesta! Ja voihan tapettia tosiaan seinäänkin sitten laittaa, jos hirmuiset määrät jää askartelusta yli.
 5. Olen aivan rakastunut Soul Home Shopin tapettikuoseihin. Harmi vain, että rulla maksaa 35 euroa. http://www.soulhomeshop.fi/shop/index.php -> Kategoriat -> Tapetit
 6. Itse en nimeä ketään kaasoksi, koska haluan keskustella juhlapäivästä ja avioitumisesta ensisijaisesti tuon toisen osapuolen kanssa. Häämessuilla kummastelin tyttöporukalla liikkeellä olleita kokoonpanoja - keskenäänkö ne on naimisiin menossa? Hääjuhlassani töissä ovat vain ne (pitopalvelu)alan ammattilaiset, joille maksamme rahaa, eivät ystävämme kaasojen tai bestmanien nimikkeillä.
 7. Sama täällä! Paras kaverini kahvilassa pari päivää sitten: "Ootpa kyllä kummallisen poissaoleva. Mikä ihme sua vaivaa?" Kuukauden päästä helpottaa jo. Voi äiti tietäisitpä vaan, kuinka tulet putoamaan ilouutisesta pyllyllesi!
 8. Juhlan järjestäjä maksaa, eli me. Kiitämme siis mitä nöyrimmin toisen osapuolen työnantajaa, Kansaneläkelaitosta (opintotukeni), Nordeaa (mahdollinen opintolaina) sekä mut kesäduuniin palkkaavaa yritystä.
 9. Puoliksihan meillä arkielämänkin fyysiset ja henkiset ponnistelut laitetaan.
 10. Meillä on elokuun lopussa vihkiminen klo 17. Kyseessä vieläpä morsiusmessu, joka kestää noin tunnin. Halusimme nimenomaan iltajuhlan.
 11. Seurahuoneen Hämesali välkkyi omassa mielikuvituksessani ykkösvaihtoehtona. 45 hengen juhlien loppusumma olisi kuitenkin ollut liikaa. Tilavuokra ei Hämesalissa ole paha (250 e). 20 hengen menut alk. 35 e (buffet min. 30 hlöä alk. 28 e). Talon viini ja samoin skumppa 28 e pullolta. Ravintolalla on ravintolan hinnat, mutta tietysti myös ravintolamiljöön mahdollistama arvokas tunnelma. Huoh. Mihin olette päätyneet, Lionne?
 12. Onko Lahden Mariankadulla sijaitsevasta pitopalvelu-juhlatila Amandesta kokemuksia? Halusimme keskustasta tilan 45 hengelle, ja kun Kansanopistolle ei viikonloppumme käynyt ja Seurahuoneen Hämesalin kokonaiskustannukset nousivat ns. pilviin, tein hätäratkaisun. Tilavuora Amandessa 135 e, buffet-hinnat alkaen parikymppiä naamalta. Ruokavaihtoehdoista voi neuvotella. Mainoslauseen mukaan salista "upeat näkymät Lahden keskustan yli". Onko tähän luottaminen?