PisaraSadetta

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About PisaraSadetta

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kukaan saanut kuulotuntumalta napattua sointuja ko. kappaleesta/ löytyykö mistään nuottikirjasta valmista nuottia tai sointutaulukkoa? Ainoastaan melodian saan hahmotettua itse, soinnut tuottavat vaikeuksia. Mies osaisi varmaan automaattisesti soittaa kappaleen vaistonsa varassa, mutta en kehtaa kysyä apua hänen suunnaltaan, sillä haluaisin niin kovasti yllättää kultaseni hääpäivänämme..
 2. Hei! Olisiko minunkin mahdollista saada nuotit spostiini? [email protected] Kiitos ja kumarrus!
 3. Meillä ajatuksena oli aluksi pitää pienempää profiilia, kerroimme vain vanhemmillemme ja tulevalle kaasolleni, bestman tietää myös. Häihin on kuitenkin loppupeleissä niin paljon aikaa vielä (vajaa 2vuotta) että tuntui turhan aikaiselta alkaa hehkuttamaan.. Vaikka mieli olisi tehnytkin! Nyt sitten kuitenkin mieheni sanoi ylpeänä miesten illasta tultuaan kertoneensa avoimesti päivästä baarissa jokaiselle joka sitä oli vain kysynyt. Perusteli asiaa sillä, että on niin valtavan onnellinen minusta ja meistä että ei halunnut pitää asiaa vain itsellään. Se siitä hyssyttelystä.. Toisaalta, vaikka asia ei salaisuus olekaan, jätämme silti kertomatta tietyille ihmisille sillä tiedossa on, etteivät ko. henkilöt pysty aidosti iloitsemaan meidän kanssamme. Jotkut haluamme muuten vain "yllättää"..
 4. Meillä kihloihin meno tuli ensimmäistä kertaa vakavissaan puheeksi puoli vuotta seurustelun ja avoliiton jälkeen. Juttelimme kaikenlaista kainalokkain ja yht'äkkiä mies sitten kysyi pitäisikö meidän mennä naimisiin -haluaisinko minä? Ajattelimme kihlautumisen olevan "liian aikaista" joten sovimme että vuosipäivänä vaihdamme sormukset jos ja kun olemme vielä samaa mieltä. Vanhemmat (miehen puolelta) toipuivat vielä meidän nopeasta yhteen muutosta. Sormukset kävimme valitsemassa yhdessä jo hyvissä ajoin ja kieltämättä oli työn ja tuskan takana malttaa kaiverrettuun päivään saakka! Mies laittoi sormukset varmaan talteen ja kosi uuden vuoden yönä klo 04:25 pujottaen sormuksen sormeeni. Päivämäärä on meille monellakin tapaa hurjan merkittävä: näimme ensimmäistä kertaa 1.1., muutimme samantien samaan osoitteeseen (kuin itsestään) ja kihlauduimme samana päivänä, vuosi tapaamisestamme. Häitä tanssitaan myös "meidän päivänämme" 1.1.2010. Rakkain ystäväni (kaasoni) nauroi kuullessaan päivästä että kyllä on hommaa kun yritämme saada esikoisemmekin syntymään samaan ajankohtaan kuin kaikki muukin merkittävä meidän elämässämme on tapahtunut.
 5. Meillä kihlajaisia juhlittiin sukulaisten ja ystävien kera. Eräs ystäväni tuli jopa n.300km päästä, päiväseltään juhlistamaan meidän onneamme! Tarjoiluista vastasimme yhdessä äitien kanssa. Vieraat viihtyivät ja kiittelivät useaan otteeseen lämmin henkisistä, mukavista juhlista. Sukulaiset pääsivät tutustumaan toisiinsa ja hyvin näyttivätkin tulevan juttuun keskenään! Kaikin puolin juhlista jäi erittäin hyvä mieli.
 6. Meilläkin, kun kerroin entiselle työantajalleni tulevista häistä ja niiden ajankohdasta, ensimmäinen kysymys oli: "Eikai teille ole perheenlisäystä tulossa?" Kieltämättä yllätyin! Emme ole raskaana sillä vauvojen aika on sitten kun opinnot antavat paremmin myöten.