Jump to content
Naimisiin.info

Oinasmorsian-80

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Oinasmorsian-80

  • Syntymäpäivä 04/14/1980

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuusankoski

Oinasmorsian-80's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jozzy: Yllätysyllätys, meidänkin kuvat napsitaan Klubilla! Ennen vihkimistä tosin.=) Kiva, että tuli hyviä kuvia. Ei voi tosiaan muuta, kun toivoa parasta. Pahinta en jaksa alkaa pelkäämään, stressaan muutenkin jo koko päivää ihan liikaa...Täytys alkaa relata, kun huomenna alkaa lomakin.=)
  2. Jozzy: Jos vietitte pääsiäishäitä, niin törmättiin!=)))) Juu, kävin tänään vielä sopimassa loppuun asiat ja oli puhetta juuri tuosta baariasiasta. Hän kertoi juuri esimerkin, et jos porukka juo omia juomia autoilla eikä osta baarista juuri mitään, niin ei heidän kannata siellä olla töissä yömyöhään...Ehkä vähän kauniimmin hän asian ilmaisi. Itse me pelätään enempi sitä överit-osastoa. Jää nähtäväksi...Sanoin kyllä, et emme tingi enää sovitusta päättymisajasta ja emäntä vaan naurahti, että siitä pidetään kyllä kiinni. Toivon kovasti, et juhlat onnistuvat ja että kaikilla on hauskaa. Meillä tulee vieraita tämän hetken tiedon mukaan 71 aikuista ja 3 lasta.
  3. Kiva kuulla Jozzy! Me juhlimme häitä Voikkaalla parin viikon päästä. Tähän asti järjestelyt ovat sujuneet paikan emännän kanssa erinomaisen joustavasti.=) Itse aion nauttia paikan tunnelmasta ja juhlavasta miljööstä. Sitähän siellä riittää.=)
  4. Kiipeilykypärä, johon lisään kaiverruksen laatassa. Kaiverrus on mun ja miehen välinen oma juttu. Tämä siksi, että mies harrastaa kalliokiipeilyä ja minä aina jännitän, että se pysyy siellä köysissä...=) Lisäksi ostamani kypärä on väritykseltään jokseenkin massasta erottuva, hihii...
  5. Onnellinen Metsäpirtin sormuksen odottelija täällä hihkuu...
  6. Pitkään pohdiskeltuani päädyin kuitenkin Kalevalan Metsäpirttiin. Filigraani oli siis toinen vaihtoehto. Olen supertyytyväinen ja nyt lähes päivittäin käytävä salaa sormusta kokeilemassa...
  7. Menomarssi vielä avoinna, poistumismarssina Walking in the air. Häätanssina Romanssi kahdella akustisella kitaralla soitettuna ja laulettuna.
  8. Oinasmorsian-80

    Erilainen häämarssi

    Ohops, tuli nimettyä Mendelssonh uudestaan, sorry.
  9. Oinasmorsian-80

    Erilainen häämarssi

    Menomarssi vielä avoin, varmaankin Mendelson. Poislähtiessä uruista kajahtaa Lumiukko-piirretyn musiikki Walking in the air. Onneksi pappi tämän hyväksyi.=)
×
×
  • Create New...