Vemja

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Vemja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pitääpä minunkin tulla tänne vielä kehumaan! Sipuli järjesti juhlamme todella loistavasti ja ammattitaitoisesti! Palvelu oli minunkin kokemukseni mukaan erittäin joustavaa ja olen samaa mieltä Morren kanssa siinä, että "kaiken kaikkiaan tyyli oli tehokas, huomaavainen ja huomaamaton". Lisäksi Bankettisali oli juhlatilana aivan upea! Plussaa tietysti myös se, ettei Sipulissa tarvitse maksaa muusta kuin tarjottavista (ei siis erillistä tilavuokraa). Suosittelen!
 2. Syksy ja talvi on mun suosikkivuodenajat!!!Tykkään pimeästä ja kynttilöistä!! Siispä meidän häitä vietetään lokakuun lopussa
 3. Meidän häät pidetään nykyisellä asuinpaikkakunnalla, vaikka ollaan toisaalta molemmat kotoisin. Juhlapaikka oli ratkaiseva asia, kun mietittiin kumpi paikkakunta valitaan.
 4. Meiät vihitään Temppeliaukion kirkossa ja hääjuhlia vietetään sen jälkeen ravintola Sipulissa Katajanokalla! Hääyönviettopaikasta ei oo viä mitään hajua...
 5. Timotei, meille on tulossa vieraita n. 50. Meinataan tarjota alkumaljat ainakin, mutta ruokaviinit on kyllä viel harkinnassa! Baarin "sijaintia" ei vielä olla tarkemmin mietitty, mutta kyllä se sinne varmasti mahtuu. Tila vaikutti minusta ihan riittävän suurelta meidän vierasmäärälle, tosin meidän häissä ei tanssita, niin ei tarvitse raivata tilaa tanssilattialle!
 6. Meillekin on varattu ensi syksyksi Ravintola Sipulin bankettisali! Palvelu on tähän mennessä ollut mainiota ja odotan innolla sitä, että päästään tarkemmin suunnittelemaan meidän häätilaisuutta! Muiltakin oon kuullu vaan hyvää palautetta (noh, paitsi hinnoista).
 7. Meidänkään häissä ei tanssita, kun ei kumpikaan oikein tanssimisesta välitetä!