heinämorsian08

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About heinämorsian08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä varasin kanttorin heti kun varasin kirkonkin. Kesällä on paljon harjottelijoita, mutta pyysin ihan oikeaa naiskanttoriamme ja hän sitten järjesti itselleen samalle päivällä myös konfirmaatiossa soiton.
 2. Kanttori soitti päivällä, ilmoitti olevansa hääpäivänämme työvuorossa ja ilmoitti soittavansa walking in yhe airin on kuulemma soittanut myrskyluodon maijankin joskus. normaalisti kirkossa ei soiteta ei kirkollista musiikkia, mutta mendelssonin kesäyön unelma kohtauksessa kuulemma aasia taluutetaan näyttämölle ja ruusunenkinhan on näytelmämusiikkia..
 3. eilen laittelin kanttorille nuotit, ensi töikseen ei tyrmännyt
 4. ei sitä alkoholia keitetä vaan vesi, joka sekoitetaan raakaan viinaan lämpimänä, sitten se seisautetaan, jonka jälkeen se tulisi tislata aktiivihiilellä,. jokaisen vaiheen jälkeen promillemittarilla seurataan alkoholin määrää seoksessa
 5. niin no, olenhan minä vain alkoholituotteisiin erikoistunut ravintoloitsija.. että minä tuskin sitten tiedän miten kys. ainekset on sekoitettava..
 6. ella ja aleksi-laulu lehmuspuista *oliko vähä kivasti suuniteltu tuo youtube homma *
 7. Howard Blaken säveltämä Walking in the air. Mistä kirjoista tämän nuotit voisivat löytyä? Suuritoivelaulukirja 17 on ainakin, mutta kun ei löydy meidän kirjastossa, eikä kimppakirjastoketjuista.
 8. vanhempani teettävät minulle puvun perhetutulla ompelijalla, 500€ saan käytännössä kaupassa 1000€ maksavan puvun, ja samalla uniikin..
 9. heinäkuun 12 vihitään haapajärvellä, ja oma kesäpaikka on juhlia varten aina varattu
 10. kiitos paljon
 11. meillä häät on omalla kesämökillä jonne ajateltiin viedä lastenparkkiin tietsikka, johon laitetaan winappi pyörittämään listalta moneks tuntia piirrettyjä elokuvia.. lattia päälystetty patjoilla, joten kun vieraisiin kuuluu 5-6 vuotiasta väkeä, voi vaikka makoilla hetken disney piirrettyjä kattellessa.
 12. tuleva anoppini maksaa kolmella 5vuotiaalle morsiustytölle puvut ja itse ostan kaikille juhlaan tukkakorut, jotka jää muistoksi
 13. 80 suositellaan ehdottomasti keittämään, koska esim limpparin kanssa se erottuu ja näin ollen jonkun lasissa voi olla tujua ainetta kun taas toisen pelkkää limpparia.. ja kun väriaineenhan se viina kyllä imee´.. mie en halua omissa häissäni kellekkää alkoholimyrkytystä..
 14. Voisiko joku ihana ihminen lähettää minulle sähköpostilla taikka linkittää mistä löydän nuotit Walking in the airiin? se olisi aivan ihana poistumismusiikki.. nuotteja siis vain kaipailen [email protected]
 15. meillä mieheni omistaa enemmän kuin minä. mutta hän kielti avioehdon jyrkästi, koska avioliitto on meidän silmissä ikuista ja jos ero tulee, sitten saa mennä kaikki, kun periaatekkin ryskiintyy..