MorsiusNipsu

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About MorsiusNipsu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mei mei, en ole vielä laittanut. Sormus menee ensin pienennettäväksi ja lisäksi meillä ei ole sellaista hienoutta kuin digikamera joten en saa sen kuvaa tänne muutenkaan. Laitan kunhan saan käsiini kameran. Kännykällä tulee niin huonoja kuvia, ettei sitä vaikuta laittaakaan!
 2. Minä ainakin totesin tuon nettikaupan aivan turvalliseksi. Firma on siis diamondsonweb.com. Maksoin kaiken lisäksi nettipankin kautta eli wire transferillä ja kaikki meni oikein hyvin. Sieltä lähetettiin sähköpostia kun olivat saaneet maksuni ja panivat samantien postiin sormukseni ja niin se sitten tuli 1,5 viikon kuluttua. Tullissa se viipyi muutaman päivän. Mutta tyytyväinen olen, mitä nyt pienennystä kaipaa sormukseni, mutta se nyt oli täysin oma moka, kun tilasin liian ison. Eli tuo firma oli ainakin luotettava ja kaikki toimi erittäin hyvin. Pikakerrontana vielä, että firman sivuilla timanttini sormuksessa oli TW/VS1, hionta ideaali eli huippuluokan timantti. Suomessa kun käytin kiveä kultasepällä, hän kehui kiveä todella hyväksi ja arvioi sen hinnan ainakin kaksi kertaa kalliimmaksi. Että halvempaa siellä vain on laatukin!
 3. Minunkin sormus saapuili ameriikoista. oli todella kaunis sormus ja olen todella tyytyväinen. Paitsi että se on liian iso, joten se pienennetään vielä. sitten saatte nähdä kuvan sormessa. käytin sitä suomessa kultasepällä, hän kehui kiveä todella hienoksi ja arvioi sen hinnan kaksi-kolme kertaa kalliimmaksi suomessa.
 4. Joo vanhemmillä ehkä pelaa oma järki, mutta se pelaa joskus väärin. Meillä yhdet vieraat (lapsiperhe) olivat lähdössä kokonaan pois jo ennen tanssien alkua ja tarkoitus oli juhlia aamuun asti. Ovat nuoria ihmisiä ja mummotkin asuu ihan naapurissa, että lapsenvahtiakin olisi. Lopulta tajusivat ottaa ilon irti ja jättää lapset hoitoon. Tämä on tietenkin jokaisen oma asia, mutta kyllä minä ainakin haluaisin ystäväpariskunnan juhlissa viipyä pitkään, niin lopulta ilmeisesti hekin
 5. Ei mitenkään erityisesti. Meillä on tosin häät sellaisessa paikassa, että huono on mielikuvitus jos ei siellä keksi tekemistä. Lisäksi meille ei ole tulossa kuin yksi 1,5vuotias sekä neljä alle 10-vee eli helpolla päästään. Laitoin kyllä kutsuunkiin sievästi, että lapset voi saattaa nukkumaan VIIMEISTÄÄN tanssien alkaessa. Osa oli ymmärtäny jättää lapset kotia kokonaan
 6. Mitähän meillä olisi erikoista... Poistutaan kirkon pihalta mönkijällä, se on varmaan se erikoisin. Lisäksi meille ei tule mitään perinteitä, kuten esim. leikkejä, morsiamen ryöstöä, häävalssia, sukkanauhoja yms. Hääpaikka on tunturin kupeessa. Häämenun muodostaa pääasiassa poro ja kala. Häävalssit soitetaan haitarilla, mutta emme tanssi niitä. (Koska emme osaa;) Sitten on tanssien vuoro ja lopuksi alkavat vielä jatkot, jossa grillataan, saunotaan ja lauletaan karaokea. Ja sitten onkin jo aamu....
 7. Minä ainakin omaa sormusta etsiessäni huomasin, että mieli ailahteli kuin kellon viisarit. Alussa yksi, seuraavaksi toinen. Muutaman viikon päästä menin takaisin ja luulin jo päättäneeni minkä haluan ja sitten se ei enää näyttänytkään niin hyvältä. Eli taas lähdettiin alusta. MUtta tuntuu, että minulle tuo sormuksen valitseminen oli muutenkin tavallista vaikeampaa... Mutta kannattaa ottaa se, minkä vaisto sanoo parhaimmaksi, hintaan katsomatta, ettei myöhemmin ala katumaan!!
 8. En ollut ajatellutkaan, että virsiäkin pitää miettiä. Tulimme siihen tulokseen, että ensin laulettaisi Soi kunniaksi Luojan, koska se on kaunis virsi, tunteellinen. Toiseksi virreksi tulee Suvivirsi ihan normisanoilla. Tämä sen vuoksi, että porukkaa osaa laulaa sen (ehkä, toivottavasti) ja lisäksi se tuo paljon muistoja mieleen kouluvuosilta. Häät ovat heinäkuussa, mutta kuitenkin ajateltiin tuo Suvivirsi ottaa. Papilta ja kanttorilta ei tosin vielä ole kysytty
 9. Minäkin annan ääneni viimeiselle sormukselle. Tosi nätti ja ei myös ihan tavallinen!!
 10. Ensi viikolla sormus saapuilee ja sitten näemme, että mitä sieltä tulee. En pidä jenkeistä tilaamista täysin riskittömänä, mutta sillä perusteella uskalsin luottaa laatuun ja aitouteen, että tällä sivustolla joku oli tilannut samaisesta firmasta (otsikon alla "tilaaminen internetistä") Hän oli arvioittanut jenkeistä tilaamansa sormuksen ja se oli arvioitu Suomessa paljon kalliimmaksi, mitä Jenkeissä. Sormuksen mukana tulee GIA-jalokivilaboratorion aitoustodistus timantista. Lisäksi platinan hinta siellä on paljon halvempaa, koska sitä on saatavilla enemmän. Näiden lisäksi halpa dollari tekee tilaamisen entistä kannattavampaa tällä hetkellä. Elämässä täytyy vain uskaltaa ottaa riskejä. Nyt minä tämän kohdalla. Ilmoittelen sitten, että miltä näyttää. Voihan se olla pettymyskin, myös minulle itselle. Toivottavasti kuitenkaan ei, sillä hääpäivä lähestyy ja kohta joudun menemään naimisiin suklaamunasormuksella:)
 11. Kiitos kovasti. Helpotus oli kyllä suuri, kun mieleisen löysin.Tämä onkin paras osio. Tilasin sen jenkkilästä, sivuilta diamondsonweb.com. Sormus on platinaa, keskivi 0.4ca3ca (TWvs) ja reunoilla yhteensä 0.31ca. Hintaa tulee 1233e plus verot ja tulli, jotka ovat yhteensä n.24% tuosta hinnasta. Eli tosi halvaksi tulee, verrattuna siihen mitä Suomesta ostettuna samanlainen maksaisi. Sormushan ei ole vielä minulle tullut, joten ei vielä nielasta ennen kuin tipahtaa. Laitan sitten kuvan tänne, kun sormus on sormessa, että miltä se todellisuudessa näyttää. Mutta suosittelen kyllä kaikkia harkitsemaan vakavasti jenkeistä tilaamista!!
 12. Hei! Tässä viimein minun tuleva sormus. Kesti kauan löytää mieleinen, mutta vihdoinkin. Meinasi tulla jo kiire, vihkimiseen kaksi kuukautta. Kauhea helpotus!
 13. Heippa vaan kanssasisaret! Olen löytänyt nyt hienon sormuksen jenkkilästä, sellaisilta sivuilta kuin diamondsonweb.com. Sormukselle tulee hintaa n.1500e kotiovelle tuotuna ja siihen on laskettu tullimaksut yms. Nyt harkitsen vielä että uskallanko tilata. Entä jos rahat menevät, eikä sormusta kuullu. Sivustoilta pääteltynä kyseinen liike vaikuttaa kyllä erittäin luotettavalta. Suomeen verrattuna hinta tulee halvemmaksi, kivet ovat isommat ja materiaali platinaa. Eli kyllä se tilaaminen jenkkilästä kannattaa, varsinkin nyt kun dollari on niin halpa. Mitä teen, uskallanko tilata???
 14. En oikein löydä sopivaa sormusta ja mietinkin, että uskaltaako usasta tilata? Onko palautusoikeutta? ja jos maksaa luottokortilla, voiko luottaa, että tilaamansa tuotteen varmasti saa? jos jollain on kokemuksia ihan lähimennyisyydestä, kuulisin mielellään kokemuksia..
 15. Kuulostaako tyhmältä? Halutaan et meidän kaveri soittaa haitarilla häävalssit, mutta me ei haluta itse tanssia niitä. Eli pelkkä musiikki, muttei tanssia. Sulhanen ei halua tanssia edes hidasta, ei siis yhtään mitään. Mutta haitarimusiikki on niin kaunista ja perinteistä, että silti haluaisin sitä. Mitä mieltä olette? PS.Muuten meillä tulee kunnon tanssiorkesteri ja tanssit.