Pieta

Rouva
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

About Pieta

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 06/29/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Me oltiin viime kesänä kolmissa häissä ja omat häät olivat aiemmin talvella. Annettiin lahjaksi 50-70 euroa, vähän riippuen kavereiden läheisyydestä. Minusta toi 50 euroa on sopiva summa, koska sitä rahaa menee niin paljon muuhunkin kuten polttareihin, vaatteisiin, majoitukseen ja kyyteihin. Meillä ei ainakaan olisi ollut varaa laitaa yhtään enempää lahjoihin rahaa, vaikka työssä käydäänki.
 2. Kaikki on maksettu ja olo on helpottunut.
 3. Meillä ei ollut iltapalaa, en tiedä olisiko joku sitä kaivannut. Meillä ruoka oli klo 17.00-18.30 ja kahvit 19.30-20.30 ja sen jälkeen oli karkkia ja juomaa tarjolla. Itselläni ei ollut nälkä, mutta minähän en viereiden nälkäisyydestä tiedä En usko että kukaan oli kovin nälkäinen. Juhlat loppui noin 1.00
 4. Meillä kustuttiin 155 ja 145 ilmoittautunutta tuli. Muutama tiedettiinkin, että tulee jäämään pois, mutta kustu lähti kohteliaisuus syistä.
 5. Kyllä minä itkin ja kovasti itkinkin kirkossa. Meillä oli niin kaunis lauluesitys ja lisäksi mun pikkuveljien kyyneleet saivat mut herkistymään.
 6. Tää morsmaikku on tän päivän ripuloinnut ja oksennellut, toivottavasti johtuu vaan jännityksestä, mutta onhan tässä aikaa parantua vielä enne häitä. Veto on kyllä aika pois. Mutta kaikesta selvitään pääasia että naimisiin päästään.
 7. OuNou, viimeinen neiti-viikko alkanut, joko teillä muilla alkaa vatsassa lennellä perhosia? Täällä ainakin hiukan jännitystä ilmassa. Sää jännittää eniten juuri nyt. Tekemättä on vielä pienä juttuja, sillä jos ei olisi viimehetkeä niin tällä morsmaikulla jäisi paljon tekemättä. Puvun silitys, istumajärjestys kartongin viimeistely, korun haku, kirkkoharjoitukset, powerpointin viimeistely, siinä tän morsiamen viimeisen viikon hommia. Unohdin ihan että viimeiselle viikolle osuu myös Kelalle selvittelyä 2007 vuoden tuloista
 8. Mulle on oikeastan ihan sama mitä vierailla on päällä. Kunhan on vaatteet. Jokainen saa mun puolesta laittaa minkä sopivaksi näkee. Toki juhlavaatetus olisi mukava, mutta en usko sen pilaavan päivääni, vaikka tulisivatkin tavallisissa vaatteissa. Ja mitä valkoiseen tulee niin, ei minua häiritse ollenkaan. Pääasia, että tulevat ja viihtyvät asuissaan.
 9. Minä tykkään myös enemmän satuhäät ohjelmasta, jotenkin koskettavampi, eikä ole niin mainostava kuin meidän häät. Tämän päivän jaksossa kävi sulhasta sääliksi ainakin siinä lopussa missä sulhanen laitettiin laulamaan, saadakseen morsiamensa takaisin.
 10. Sulla on hyvä musiikkimaku! Meillä tanssitaan tuo egotripin valssi ja kirkossa lauletaan Juha Tapion vuodet vieriä saa, Juha Tapiota lainattiin kutsussakin. Ja juhlassa meille esitetään tuo stellan häävalssi
 11. Me tanssitaan näillä näkymin Egotripin Valssi. Tykästyttiin siihen kovin.
 12. Meillä vielä muutamaa viikkoa reilu kuukausi häihin. Paniikkia pukkasi kyllä kovasti, koska paljon vielä puuttuu, mutta mutta, nyt on jotenkin rauhallinen olo (johtuen varmaan vapaapäivästä ) Meiltä puuttuu vielä sulhasen vaatetus kokonaan. Minulta puuttuu korut, eikä kukkia ole vielä tilattu. Istumajärjestystä ei ole vielä edes katsottu, eikä lopullisesta menusta sovittu pitopalvelun kanssa. Hääjuhlan ohjelmaa, ei ole vielä kokonaan mietitty, mutta myös minä uskon, että kaikki tulee hoidettua, ja jos ei tule niin sitten näillä mennään. Naimisiin päästään joka tapauksessa
 13. Meillä pohditaan, että kutsuun tule joko Juha Tapion biiistä vuodet vieriä saa tai sitten Sadetanssin biisistä niin kuin yö ja päivä. ei osata päättää kumpi tulee. Tässä molemmista pätkät. Juha Tapion biisistä: Vuodet vieriä saa, toiveena mulla, on jokainen niistä vierelläs taivaltaa. Sinut nähdä kun saa ja nähdyksi tulla kaksi pelkonsa voittaa Tahi Sadetanssia: Vaikka niinkuin yö ja päivä ollaankin ei kukaan muu sovi siihen paremmin.
 14. Mulla mun kaasot ovat mulle henkisenä tukena ja auttavat päätöksissä häiden suhteen. Kutsut hommaillaan sulhon kanssa kaksin ja muuta askarteluja meille ei tule. Istumajärjestys tehdään yhdessä mun ja sulhon äitien kanssa. Juhlassa toinen kaasoista mahdollisesti toimii seremoniamestarina, jos tämä hänelle sopii. Jos kokee se ahdistavana, niin sitten pyydetään jotain jolle esiintyminen on luonnollista. Mitään ei vaadita ja osallistuvat niinkun haluavat/pystyvät. Meillä on ihanat kaasot ja bestmanit.
 15. Meillä maksetaan me, mun vanhemmat ja sulhon vanhemmat yhdessä kaikki. Suurimmaksi osaksi maksellaan itse, mutta apu on ihan tervetullutta tässä konkurssissa