A. M.

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About A. M.

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Uutta: puku, kengät jne. Vanhaa: korut (äidin helmikaulakoru ja helmikorvakorut) Lainattua: vannealushame Sinistä: puvun alle jotakin (alusvaatteisiin tai sukkanauhaan)
 2. Olen aina ajatellut, että tuleva mieheni näkisi pukuni vasta, kun kävelen isäni käsipuolessa häntä kohti. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että joudun tinkimään tästä haaveestani valokuvauksen takia. Todennäköisesti valokuvaus tullaan hoitamaan ennen kirkkoa, jotteivat vieraat joudu juhlapaikalla odottelemaan, kun me olemme valokuvattavana. Noh, ehkä mä tän kestän...
 3. Meilläkin yhteisiä vuosia on jo takana sen verran (10 vuotta), että pienen kaksiomme hyllyt notkuvat kippoja, kuppeja ja lakanoita. Kaikki eivät edes mahdu sisälle, joten osa joutuu odottamaan lisätilaa varastossamme. Siispä toivommekin rahalahjaa, jotta voisimme toteuttaa unelmiemme häämatkan.
 4. Kun meidät ens heinäkuussa vihitään, niin kihloissa olemme tuolloin olleet melko päivälleen 3 vuotta ja 4 kuukautta.
 5. Meidän seurakunnassa pappitoiveen voi kyllä esittää, mutta sieltä on nyt jo moneen kertaan muistutettu, että kyse on nimenomaan toiveesta. Eli tässä nyt sitten jännityksellä odotellaan, kuka meidät sitten vihkii.