Jump to content
Naimisiin.info

jende08

Rouva
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

jende08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Minä itkin kirkossa, itkin sulhasen isän lukiessa runon, itkin yhden hääleikin loppuhuipennuksesta... Mutta itkin koska olin NIIN ONNELLINEN ja olen vieläkin!!! Itkin kun lähdettiin häidenjälkeiseltä mökkilomalta kotiin, itkin kun katsoin videokuvaa hääjulastamme... mä olen vähän tämmönen herkistelijä!
 2. Nukuin häitä edeltävän yön aika pinnallisesti, mutta olin kuitenkin levollinen, koska kaksi edellistä päivää oltiin aherrettu juhlapikalla ja olin fyysisesti niin väsynyt. Taisin jotain untakin nähdä, mutta monta kertaa yönaikana kerkesin ajatella että "yritä nyt nukkua, että huomenna jaksaa" sen perään mietin että "ei pidä nyt alkaa stressata unettomuuttaan vaan yrittää vaan levätä silmät kiinni.Kyllä sekin ajaa unen aseman edes jonkin verran". Häiden aattona pääsin kotiin vasta puolenyön jälkeen ja sitten oli pakko vielä käydä pikaisesti saunassa. Aamulla heräsin reilusti ennen kellon soittoa, seittemän jälkeen, joten pystyin rauhassa ennen kampaajalle menoa lakkaamaan kynnetkin...olisi varmaan jäänyt tekemättä jos kellonsoittoon olisn mukkunut. Kampaajalla, kun oli hiljaista ja rauhallista ja istuin paplarit päässä lämpöpuhaltimen alla uni meinasi tulla silmään...siinä myös alkoin tulla kamala jännityskin... Hyvin jaksoin olla iloinen ja pirteä koko päivän...nukkumaan pääsin vasta aamuyöstä..olimme hotellillakin vasta neljän jälkeen.
 3. Meillä on hääjuhla Bygdehemmetissä ensi viikonloppuna! Voin tulle kertomaan sitten lisää kokemuksistamme. Torstai-iltana jo pääsee valmistelemaan ja sunnuntai-iltana täytyy avain luovuttaa! Tämä on SUURI plussa! Meille tulee vieraita noin sata, sen suuremmalle määrälle paikka ei mielestäni sovellu, jos tarkoituksena on, että kaikki vieraat mahtuvat istumaan, pöytätilaa on juuri sadalle, vaikka tuoleja riittääkin 120 hlölle. Minulle juhlapaikka kelpaa aivan loistavasti vaikka moni varmaan nyrpistelisi nenää. Omat ruuat ja juomat saa tuoda. Astioita paikassa ei ole muuta kuin valkoiset Teema-astiaston kahvikuppi ja -lautanen ja kakkulautanen 120 henkilölle. Bygdehemmetin vieressä sijaitsee astiavuokraamo Jubilee, josta vuokraamme loput tarvittavat astiat. Mitäs vielä kertoisin...?
 4. Minun sulhaseni kävi itsekseen pukuvuokraamossa ja oli päätynyt frakkiin, joka sopii minulle tietysti ihan loistavasti. Nyt on ongelmaksi muodostunut bestmanin ja isien pukeutuminen. Olin ajatellut että heidän ei tarvitse laittaa frakkia, peruspuku on aivan riittävä! Vaikkakin etiketti sanoo, että bm ja isät pukeutuu frakkiin sulhasen siihen pukeutuessa. Mutta toinen etiketti sanoo että bs ja sulhasen isä pukeutuu frakkiin ja toisaalla taas sanotaan että bm ja morsiammen isä pukeutuvat frakkiin ja sulhasen isän pukeutumisella ei ole merkitystä!! Ota tästä nyt sitten selvää! Eli ajattelin että puku on muille miehille riittävä. Koska emme halua kustantaa bm:lle ja isillemme frakkeja emme odota heidän itsekään niitä hankkivan. No isäni on laittamassa puvun, mutta sulhaseni isä on laittamassa frakin. Olemme yrittäneet hänelle sanoa että ei tarvitse frakkia laittaa. Hän hokee vain että "etiketin mukaan...". Kaikenlisäksi hän on sanonut että frakki ei häntä oikein pue! Mielestäni sulhaseni isä on tavallaan "astumassa isäni varpaille", sulhasen isän pitäisi mielestäni pukeutua minun isän "tasoisesti". Tuntuu että hän vaan haluaa olla esillä pukeutumalla frakkiin. Bestmankin (sulhasen veli) puhui että hän voi hankkia frakin, mutta sanoimme että ei tarvitse ja sitten hän oli ihan ok asian kanssa eli laittaa puvun! Onko tämä nyt sitten hassua että sulhasella on frakki, bm:llä puku, morsiammen isällä puku ja sulhasen isällä frakki. Kun mielestäni isäni jää alakynteen jos sulhasella, bm ja sulhasen isällä on frakit. Vai mitä mieltä olette asiasta??
 5. Olisiko tuoreita vinkkejä mistä voi ostaa pääkaupunkiseudulta, lähinnä Helsingistä, hääkakun koristeita, ei verkkokauppa vaan joku mistä voi ihan paikan päältä hakea. Mistä esim. te Helsingissä asuvat olette koristeenne ostaneet? Kaksi viikkoa aikaa ostaa hääkakun koriste enkä enää netistä viitsisi lähteä tilaamaan...jos ei se sitten tulekaan hääpäivään mennessä...
 6. Tapojahan on monia. Noutopöytään voisi ihan hyvin, esim erilliselle juomapöydälle kaataa valmiiksi laseihin konjakit ja ligöörit ym ja vieraat voisi siinä kahvia noutaessa, (jos kädet riittää!!) ottaa mukaan lasin. Voi kyllä olla hankalaa kuljettaa mukanaan kahvikuppia, kakkulautasta ja konjakki/ligööri lasia. Ehkä olisi parempi jos hakisi avec-juoman erilliseltä pöydältä kahvin ja kakun hakemisen jälkeen. Tämän pöydän olisi hyvä sijaita vähän eri puolella kuin pitopöydän ettei pitopöydän ympärystä ruuhkaudu. Tietenkin kohteliain ja arvokkain tapa olisi tarjoilla konjakit ja ligöörit vieraille pöytiin. Pari (kaatotaitoista) kaveria vaan suorittamaan tätä hommaa, molemmille molempia juomia pullo kouraan ja menoksi, tai sitten jostain tarjoiluvaunusta ojennettuna!
 7. Minulle pappimme soitti viime perjantaina ja ehdotti aikaa hääkeskustelua varten (oli muuten todella mukavan tuntuinen pappi ) ja tänään illalla klo 19 olemme sitten menossa juttelemaan papin kanssa. Häihin on vielä reilu 3 viikkoa aikaa. Harjoitukset on sitten häitä edeltävällä viikolla joku päivä, siitä sovitaan tänään. Jostakin syystä minua aika kovasti jännittää, että mitähän sielä puhutaan!
 8. Meillä sulhasen "bändi" esiintyy loppuillasta yllätysnumerona (vaikka kyllä siitä jo muutamat tietää)...niiden ensimmäinen keikka...jännittävät jo kovasti.
 9. Morsiuskampaus-paketti 90 eur sisältää kampauksen, suunnittelun ja yllätyksen ...ja lisäksi paikasta saa opiskelija-alennusta 20 %.
 10. Meillä vihkiminen Johanneksen kirkossa 9.8.08...en ole vieläkään sielä koskaan käynyt, vaikka pitkään olen jo puhunut, että pitää ennen häitä mennä käymään sielä, jotta tietää vähn mitä on tulossa. No kai sen sitten harjoituksissa kerkeää näkemään...vaikka en niistäkään tiedä vielä mitään... Oletteko te helsinkiläiset tänä kesänä (2008) avioituvat sopineet jo kirkkoharjoituksista ja saaneet tietää papin nimen??
 11. Eräissä häissä viime kesänä sulhasen äidin miesystävä, ja hetken päästä äitikin lähtivät juhlasta pois, kun emme olleet varautuneet tarjoilemaan kahvin kanssa alkoholijuomia. He eivät suostuneet ottamaan kavia ja kakkua ym. kahvipöydän antimia vaan halusivat heti alottaa ryyppäämisen...olivat kääntäneet kahvikupit nurinpäin pöydässä...Tarkoitus oli laittaa oluet ja siiderit, viiniä sekä boolia vasta vähän myöhemmin tarjolle (ettei "kännäys" alkaisi heti). Emme olleet lainkaan osanneet varautua tällaiseen tilanteeseen. Tottakai oletimme että kaikki ymmärtävät että ensin "sivistyneesti" kahvitellaan ja sitten voidaan aloittaa hilpeämpi juhliminen tanssin leikkien ja karaoken parissa... Todella röyhkeää käytöstä! Niin se viina vie mennessän... Mutta ehkä oli parempi että lähtivät..eivätpä päässeet aiheuttaman mitään kahakoita...ties mitä siitä olisi tullut, kun olisivat saaneet heti tahtonsa periksi ja viinan virtaamaan...
×
×
 • Create New...