Jump to content
Naimisiin.info

Antero

Sulhanen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Antero's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tietää, ja itse asiassa käy foorumilla useamminki kuin minä!
  2. Puhuimme kosinnasta jo kauan ennen sen tapahtumista, ja sanoin sulholleni, että haluan hänen kosivan juuri silloin kuin niin tuntee, ja juuri sillä tavalla kuin haluaa. Vihjasin kuitenkin, että olen sen verran romanttinen, etten halua hänen kosivan hetken mielijohteesta jossain vessassa hampaiden pesulla tms, vaan haluan hänen panostavan edes hiukkasen romanttiseen ympäristöön ja tunnelmaan! Sanoin, että koska minua kositaan vain kerran elämässäni, haluan muistella päivää hymyissä suin enkä häpeillen
  3. Meillä sulhanen ei kutsu työkavereitaan, mutta minä morsian kutsun muutaman lähimmän työkaverini, joiden kanssa olen myös vapaa-aikana iltaa istunut ja jotka ovat jo ystäviksikin muodostuneet. Toivon että muut työkaverit ymmärtävät tilanteen eivätkä pistä pahakseen, kun en heitä kutsu!
  4. Antero

    Meksiko

    Jep, kiitosta. Täytyypä vieralla apteekissa ja varata iso kasa PanAcidoja matkaan siis.
  5. Antero

    Meksiko

    Meillä juhlapäivä viikkoa ennen juhannusta, ja siitä kahden viikon päästä olisi häämatkan suuntana Mehico En koko ketjua ehtinyt selata läpi, joten voitteko kertoa yleisimmät ruokiin liittyvät riskit ko. maassa ja miten niiltä voisi välttyä (esim. maitohappovalmisteet)? Kiitos!
  6. Antavatkos tuo tallinnan tutut vinettoshopit paljousalennusta, jos keräät kokoon hyvänlaisen sortimentin ja tilaat sen etukäteen?
  7. Me pohdimme montaakin vaihtoehtoa suunnitellessamme hääjuhlaa. Päädyimme Oulunsuun pirttiin sen edullisuuden vuoksi, ja lisäksi salissa on 60 vieraalle sen verran tilaa, että mahtuu vieraskuntaa hyvin tanssimaan ja "tanssimaan".
×
×
  • Create New...