Helmi31

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Helmi31

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä!! Aivan samaa mieltä sinun kanssasi! En todellakaan haluaisi sellaisia tyyppejä polttareihini jotka ovat pitkin hampain tulleet ja laskeneet jokaisen euronsa ja miettivät vaan koko ajan että kuinka paljon tää maksaa.... Mitenkähän mahtavat oman häänsä järjestää kun budjetit ovat hieman toista luokkaa??
 2. Meillä häät toukokuussa, mutta päätettiin, että lähdetään huhtikuussa viikoksi Italiaan. Ihanaa lähteä lomalle ennen häitä ja unohtaa häähössötys -ja panikointi. Varsinaiselle häämatkalle lähdetään varmaan vasta kun täällä Suomessa pimeetä ja synkkää eli loppusyksystä. Suomen kesä niin ihana että ei täältä silloin raaski lähteä mihinkään.
 3. kerran niitä polttareita vaan vietetään ja kerran mennään naimisiin. Mun mielestä on omituista alkaa suunnittelemaan polttareita sillä periaatteella että mikä on halpaa, kun mikään ei tässä maailmassa ole enää halpaa!! Miettikää polttareiden järjestäjät ensin että mikä on kivaa, mikä tärkeää, tehkää hauskoja asioita älkääkä vaan taskulaskimen kanssa laskeko että paljon tämä lysti maksaa. Muistakaa että kerran niitä polttareita vaan järjestetään. 50 € on iso raha monelle, mutta se on vaan niin että jos ravintolaan menet syömään niin sinne uppoaa 30-40 € helposti, etkä vielä syö kuin pääruuan ja ehkä jälkiruuan ja ehkä lasilliset viiniä. Sitten pitäisi vielä sillä 10-20 € saada jotain muutakin hauskaa ja ikimuistoista. Tai ajatelkaa kun käytte kerran shoppailemassa niin äkkiä se 50€ hujahtaa kaupan kassaan. Joten kai te olette valmiita maksamaan ainakin sen viiskymppisen verran kun ystävänne menee kerran elämässään naimisiin ja järjestätte hänelle mukavan polttaripäivän-ja illan?! Mun tutut oli järjestäny ralliautokyyditystä polttarisankarille huippukuskin kyydissä ja se makso pelkästään 500€. (ja maksajia oli 6 henkee) sen lisäksi tietysti syömiset, juomiset ym.ohjelma päälle. No kuten arvasittekin tämä polttariseurue oli miehiä mutta toisaalta sulhanen ja koko muu porukka oli ihan myyty niin hienosta kokemuksesta. Kaikki on niin suhteellista....
 4. tässä mun mielestä loistava vaihtoehto häämusiikiksi vihkipaikalle, jos sieltä löytyy piano/flyygeli. meidän vihkiminen ei ole kirkossa joten urkuja ei ole vaan pelkästään flyygeli. tätä suunniteltiin esitettäväksi. mitäs tykkäätte muut tästä?
 5. Joo ei mullakaan hermo pitänyt askarteluhommissa. Muutamia variaatioita tein mutta mikään ei ollut hyvä joten aion laittaa tilauksen vetämään now and foreverille. Eikä ole yhtään huono omatunto!
 6. Pieni kuusentaimi jokaiselle vieraalle sievässä pienessä laatikossa... jos vieraat jaksavat vaan taimen istuttaa maahan niin se on muistona meidän häistä ainakin seuraavat 100 vuotta
 7. Heh, heh...meillä "esiintyy" myös julkkis.....sulhaseni. Tosin ei takuulla laula yhtäkään laulua. Viime kesänä olin häissä joissa oikeasti lauloi eräs tv:stä tuttu. Ihan ok esiintyjä, mutta varmasti ihan yhtä hyvin esiintyvät myös vähemmän tunnetut. Mutta onhan se siistiä sanoa että kun oltiin siellä häissä missä esiintyi se-ja se. No jokaisen pitää itse miettiä että millä keinoilla haluaa häistään ikimuistettavat.
 8. No mä olen kyllä kaason kanssa tehnyt melkein kaikki jutut...kävi se tuleva sulhanen katsomassa hääpaikan ja vihkipaikan, ruokalistaa mietittiin yhdessä ja vieraslistaa myös. Mutta sitten kaikki muukin hoituu "tyttöjen" kesken, ehkä niin parempi. Saapahan ite ainakin tehdä niinkuin haluaa. Varmaan sulhasen puvun hankinta jää viimeisten viikkojen ajaksi, sitten kun saan sen patisteltua vuokraamoon... huh,huh... kyllä miehet on välillä omituisia. Niiden mielestä kaikki asiat järjestyy vaan itsekseen.
 9. Ei juhlittu kihlajaisia. Kihlaustapa oli muutenkin erikoinen... mulla oli synttärit ja tuleva aviomieheni oli juuri silloin pakollisissa työhommissa ulkomailla. Hän oli laittanut jo muutamaa päivää ennen synttäreitäni minulle postipaketin jota en saanut avata vasta kuin synttäripäivänä. Sitten klo 23.59 kultani soitti minulle ulkomailta ja antoi luvan avata paketin, avasin sen ja sieltä paljastui kosintakirje sekä sormus!! Luin kirjeen ja vastasin puhelimessa myöntävästi. Kihlauksesta tulee kuluneeksi vuosi ja kaksi viikkoa - ja sitten menemme naimisiin. Minusta romanttista ja herttaista - välimatkat eivät ole este rakkaudelle!
 10. Kiva että meitä on näinkin paljon joita ei nuo hääleikit oikein nappaa. Me panostetaan myös hyvään bändiin, ruokaan ja juomaan ja muuhun yleiseen viihtyvyyteen. En pidä hääleikeistä tai muustakaan hieman teennäisestä ohjelmanumerosta ja tiedän kuinka osa hääväestäkin varmaan toivoo että toivottavasti ei ole hääleikkejä joihin joutuu väkipakolla. Minusta häiden pitää olla sellainen päivä josta jää hyvä mieli kaikille, ja etenkin morsiusparille. Tuntuisi tyhmältä olla se, jolle yleisö nauraa, vaikkakin leikkimielellä ja huumorilla, jos jouduttaisiin jotain ns.hölmöä tekemään... koska sellaisiahan ne hääleikit yleensä ovat.
 11. Jossain vaiheessa iltaa soi Poets of the Fallin "Stay".....
 12. Viiden hengen bändi, 3x45 min, 1050 € Etelä-Suomesta ja tulee Itä-Suomeen esiintymään. Maksetaan lisäksi majoitukset ja tietty ruuat saavat illalla hääjuhlassa.
 13. En tiedä tarkkoja euromääriä heittää kuinka paljon säästät Tallinnan keikalla , mutta säästät joka tapauksessa. Tietysti mitä enemmän ostat niin sitä enemmän säästät. Pientä määrää ei kannata lähteä hakemaan paitsi jos muuten on hauska matkustella. Eniten säästöä tulee kun hakee Saksan satamakaupungeista juomat. Laivalippu tietysti maksaa paljon enemmän kuin Tallinnan reissu mutta jos isompia lasteja käy hakemassa Saksasta niin siinä hommassa kyllä "tienaa". Sitäpaitsi Saksassa on ihania shoppailukauppoja ja suuria tavarataloja aivan satamien läheisissä kaupungeissa, joten sieltä löytyy kaikkea muutakin extraa...
 14. Juu, kyllä mun mielestä iltapala kuuluu asiaan jos juhlat ovat käynnissä vielä klo 23 aikoihin. Meidän häissä iltapalana salaatteja, savumuikkuja sitruunakastikkeen kera,kinkku-kasvispiirakkaa, karjalanpiirakoita, munavoita, leipäkori yms.