Jump to content
Naimisiin.info

liilakka

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

liilakka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä näin sellaisen tekstin hääautossa kuin: Liittoutuneet
  2. Olen ollut vieraana häissä, jotka järjestettiin Taulanniemessä. Paikkana oli se hieno kartano, jossa järjestettiin ruokailu. Ruokailun jälkeen oltiin pihalla, kunnes siirryttiin läheiseen Aittaan, jossa vietettiin loppuilta. Siellä oli tanssia ja kahvitusta. Vieraita häissä oli alle 50 henkeä ja se näkyi aitassa, jonne olisi mahtunut enemmänkin. Wc-tilat oli kartanon ohessa, joten juomat piti jättää ns.parkkiin, ennenkuin sai käydä wc:ssä. Ja meidän piti poistua sieltä klo 24 mennessä, jolloin alkoi hiljaisuus leirintäalueella.
  3. Tampereen kirkoista: *Aleksanterin Kirkko on tällä hetkellä remontissa,mutta toimii vain viikonloppuisin.Kirkko on vähän kolko,jos vieraita on vähän,koska sinne mahtuisi niin paljon vieraita.Kaiku on kova,jos on vähän vieraita.Urut ovat massiiviset,mutta kuulostavat hienoilta soitettuina. *Aitolahden Uusi Kirkko on kaunis,josta näkee hienosti ympäröivään luontoon.Siellä on ainakin hyvät tilat,koska tila on uusi.Kiva kirkko,tietenkin vähän uudenlainen.Ei tavallista alttaritaulua,vaan lasinen taideteos.Kirkkoon mahtuu hienosti isompikin porukka. *Aitolahden Vanha Kirkko on kesällä todella suosittu vihkikirkko.Siellä saattaa olla hieman viileää myös kesällä,koska se on vanha puukirkko.Todella kaunis ja ihmisiä mahtuu sinne yli 200 henkeä.Pieniin häihin se on hyvä,mutta ehkä liian iso.Urut soivat kauniisti kirkossa.Kaunis piha ympärillä. *Viinikan Kirkko on iso ja vaikuttava kirkko,joka on korkea.Alttari on ehkä hieman ahdas,mutta todella kaunis kirkko vihkipaikkana.Keskellä omakotitaloja,joten siinä ei ole mitään puistoa lähellä. *Vanha Kirkko Keskustorilla on sopivan kokoinen vihkikirkoksi.Kauniit urut ja sinne mahtuu yli 300 ihmistä parhaimmillaan.Sivuovesta pääsee hienosti puistoon ja pääovelta portaita pitkin Keskustorin mukulakiville. *Tuomiokirkko on itsessään jo kaunis taideteos.Siellä tilaa pitää isompiakin häitä,koska tilaa on peräti 2000 hengelle.Urkujakin on kahdet kappaleet.Alttari on kaunis ja iso.Lasiteokset ikkunoissa on kauniit.Todella suosittu kirkko vihkipaikkana.Kannattaa harkita,jos haluaa kirkon,jonka ympärillä on kaunis puisto ja joka tykkää kirkosta,joka tarjoaa paljon.Remontti on juuri valmistunut! *Messukylän Vanha Kirkon lattian alla on hauta-paikkoja,joten puulattia kätkee sisäänsä monen ihmisen kohtalon.Vanha kivikirkko luo hienot puitteet vihkimiselle ja ympärillä on hieman puistoa.Kirkossa voi olla kylmä,koska siellä ei ole lämmitystä.Se ei ole avoinna lainkaan talvella. Tässä oli hieman tietoa kirkoista.Saa kysellä lisääkin kirkosta,koska olen käynyt niissä kaikissa.Jos haluat jostain muustakin kirkosta siis tietoa.
  4. Kahdeksan vuotias voisi tykätä,jos saisi vaikka liput johonkin jääkiekko-peliin tai muuhun tapahtumaan.Tytölle en keksi mitään,paitsi voisi hänkin tykätä esim.siitä kampauksen laitosta.
  5. Olen viime kesänä häissä Taulanniemessä,joka oli kauniit puitteet häille järven rannassa.Ruokailu oli kartanolla,jossa ei saanut nauttia alkoholia.Booli oli tarjolla tallissa,jossa olimme klo 0.30 saakka.Tallilla pystyi hyvin tanssimaan ja siellä leikattiin hääkakkukin.Valokuvaus oli ulkona.Myös ryhmäkuvaus.Häissä oli 30 henkeä,mutta tila oli ehkä liian suuri sellaiselle määrälle.
×
×
  • Create New...