Jump to content
Naimisiin.info

morsian26.7.08

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä morsian26.7.08

  • Syntymäpäivä 06/06/1987

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Heinola

morsian26.7.08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sulhanen pukeutuu vaaleaan bonjour -pukuun
  2. morsian26.7.08

    Kihlajaiset?

    emme viettäneet kihlajaisia. Tiesimme häiden kuitenkin olevan tulossa parin vuoden sisään. Kihloistakaan, emme ilmoittaneet kenellekään mitään, kaikki vain huomasivat sormuksen (tai pikemmin miehen sormuksen, kun itselläni ei raskauden takia ollut vielä moneen kuukauteen) Jotain lahjoja saatiin vanhemmilta sitten kun he huomasivat. Emme halunneet tehdä siitä isoa numeroa. Meille oli kuitenkin vauva tulossa niin minusta se oli ihan odotettavaa
  3. ei näe, meillä on kuvaus juuri sen takia vasta vihkimisen jälkeen. Oon ukolle sanonutkin, että saa mennä jonnekin muualle yöksi (mieluiten vanhemmilleen, kun bestmann voisi houkutella viininmaistajaisiin..) En kyllä yleensä mitään pysty pitämään salassa, mutta nyt en aio lipsua! Tekeepä vaikutuksen kun on kampaus, meikit ja koko paketti laitettu, oottelen jo innolla mitä mies sanoo. (ei ole nähnyt edes kuvia, enkä ole mitenkään kommentoinut asiaa)
  4. tässä mun puku Lillyn tän vuoden mallistoa
  5. Buttercat: Rentola sijaitsee myllyojan uimarannan vieressä ja on todella kaunis paikka, suosittelen! varsinkin jos on alta 70-80hlö häät. Miten isot häät teillä muuten on? Ja oletko ihan heinolalainen? Rentola on talvisin aika paljon vapaana (en sitten tiedä lämmityksestä Rentolassa enkä hopearannassa, viimeiseksi mainittu oli ainakin jääkaappi kun kävimme sitä katsomassa, mutta ei se välttämättä mitään tarkoita ). Soittele Päijät-Hämeen keskussairaalan vaihteeseen ja kysele Rentolaa, he yhdistävät sitten vahtimestarille, jolla on Rentolan ajanvarauskirja. Tuo Hopeartanta on sitten vielä isompi paikka ja ulkoa myös kaunis. Ja se oli Heinolan eläkeläisten (kaivelen sen numeron tuolta niin laittelen yv, jos et ole vielä saanut heihin yhteyttä).
  6. Lionne: pari vuotta sitten pidin siellä synttärit ja muistaakseni maksoi ilta 230e. Silloin lähdettiin puolilta öin, mutta saa olla pidempäänkin. Sauna(t) oli jotain 30e/h. Saa käyttää sitä uima-allastakin. Soita sinne ja kysele, kun en varmaksi muista sanoa. www.pitomestarit.com, on nettisivut
  7. Hei, joku kyselikin Heinolan hääpaikoista. Itse olen heinolasta ja mennään kesällä naimisiin Hopearannassa. (sen omistaa eläkeläiset niin soitatte vain heinolan eläkeläisille niin he osaavat auttaa). On mulla se numerokin, mutta henkilö on yksityinen, kenellä on avaimet niin en viitsi laittaa hänen puh.numeroaan yleiseen levitykseen. Ulkoa paikka on kaunis, mutta sisältä karu. Kuitenkin kun Rentola oli varattu eikä WPK-talo, Opeko (koska sijaitsevat keskustassa) eikä Itä-Häme talo (liian monet häät siellä koluttu, liian tuttu paikka kaikille) käy, niin päätimme sitten tyytyä tuohon. Tilava se on kyllä. Koristeille saa onneksi paljon aikaa ja me saadaan tuolit sinne (siellä on oranssit muovituolit) niin kyllä siitä hieno vielä tulee. Kuviakin löytyy multa, sitten jos tarvii. Vidnäsin kartano oli myös meillä yhtenä vaihtoehtona, mutta emäntä vaikutti olevan todella tiukka säännöistään (hyvähän se, mutta kun pelkään jo etukäteen mitä muutama vieras saattaa saada aikaiseksi..) Siellä olisi voinut majoittautuakin. Jotain faktatietoa paikoista: -Itä-Häme talolla on pitomestarit (uskoisin, että ruoat on pakko tilata heidän kauttaan), yläkerrassa on A-oikeudet, joten viinit yms myös heiltä. Saunatila onkin yleinen jatkojen jatko paikka, siellä upea takkatila, jonne saa viedä omat juomat ja saa olla niin myöhään kun maksaa. -Rentola varataan vuosi etukäteen. Todella nätti paikka järven rannalla. Kaverin häät olivat siellä ja 80 hlö mahtui hyvin (kuulemma, itse en ollut paikalla ) Hälyt menee yhdeltä päälle. Hinta olisko ollu 250e. Omat ruoat ja juomat. -Hopearannalla on vielä pari viikonloppua ensi kesälle vapaana. Hinta 300e pe pääsee koristelemaan klo 13 ja la-su yönä musat pois klo 01 ja ulos klo 02. Sunnuntaina koristeet pois jo klo 12! (apua). Tosiaan oranssit muovituolit ja alhaalla tanssisalissa (on siis kaksikerroksinen) erilaisia ja -värisiä sohva -ja tuoliryhmiä. Alhaalla vessat (pari koppia tais olla molemmissa). Narikka alhaalla. Ruokailutilaan kuulemma on mahtunut satakin hlö syömään, mutta me pähkäilemme nyt 80hlö istumajärjestystä, kun on tyhmänmuotoinen sali. Alhaalla on sitten vielä lava ja tooosi iso tanssilattia. Järven rannalta (vai jokeako tuo nyt onkin) löytyy sauna. Astioita on siellä ja kuppeja, tiskata pitää itse, mutta niitä saa käyttää. Liinat maksavat. Omat ruoat ja juomat. -kannattaa kysyä keskustasta Jyränkölän Juhlasalia. Siellä on hienot tuolit ja tilava ja kaunis sali, joka sijaitsee kirkkoa vastapäätä! Eivät ole ennen tainneet vuokrata häitä varten, mutta miksipäs ei. Löytyy narikat ja muuta. Hieno paikka (harmi vain kun on ihan keskustassa ja olen siellä töissä ) Sellaista, kyselkää jos tulee mieleen jotain. Toiv auttoi!
×
×
  • Create New...