juhlapalvelukonsultti

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About juhlapalvelukonsultti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Joku vastoi, että uusista perunoista saa muusin, ei todellakaan saa, sellaista jota voi tarjota. Myös perunarae on yksi vaihtoehto, on hyvin muusijauheen tyyppistä, mutta maistuu aidolle perunalle
 2. Hei, haluatko kertoa minkä nimiseen catering-palveluun olette päätyneet? Ei haittaa, vaikkei olisi pk-seudulta Share Catering. Ainakin tähän mennessä voin vielä suositella. Kävimme siis paikan päällä Espoossa sopimassa menusta ja muista käytännön asioista. Samalla maistelimme hääkakkuja, sillä ruoka on minulle häissä todella tärkeä asia, enkä voisi kuvitellakaan etten tietäisi etukäteen miltä kakku maistuu! Olemme saaneet todella ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua sieltä. Oli todella ihana, että pystyimme sopimaan ruuat yhdessä keittiöpäällikön kanssa. He ovat tehneet aikaisemmin täysin vegaanisiakin menuja, joten vaihtoehtoja ja osaamista erilaisten ruokien suhteen löytyy. Voin sitten tammikuussa ilmoittaa, että maistuivatko tarjoilut yhtä hyvälle, kuin miltä kuulostivat Minkälainen on/ oli vegaanin hääkakku?
 3. Lohikeitto ei ole mikään halpisruoka. Lohi on kilohinnaltaan lihanluokkaa. Ja kun se on hyvin tehty on kesähäissä käypä vaihtoehto.
 4. Kiinnittäkää huomiota todella paljon pappiin, itse henkilöön, persoonaan ja yleensä hänen tyylinsä, mielestäni papin tulee olla myös sopiva kyseiselle parille. Itse olin reilut viikko sitten kirkollisessa tilaisuudessa, jossa pappi oli ihan tuuliajolla, ei yhtään mukana koko tilaisuudessa oli opetellut tekstinsä ulkoo ja luki sen, jäi erittäin ikävä maku koko tilaisuudesta, hän lopulta mokasi sen tilaisuuden oleellisen asian pahasti. Ehdotankin, että tähän ketjuun laitetaan kommentteja papeista, ainakin ne joista on positiivistä sanottavaa niin ihan nimellä, negatiiviset jokaisen harkinnan mukaan, kunhan ei mennä ihan loukkauksiin. Valitkaa tuttu pappi jos vaan on mahdollista. Tai käykää ennen papin valintaa kirkossa Jumalanpalveluksessa jossa kyseinen pappi pitää Jumalanpalveluksen
 5. Enkelin rukous kappaleen nuotit ja sanat on kyllä julkaistu jossain, koska viime keväänä sain kyseisen kappaleen nuotit, minulla on käsitys, että ne olisi olleet netissä, en ole satavarma.