Jump to content
Naimisiin.info

murska

Rouva
  • Viestit

    657
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

murska's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Joo. "Hei voitko sitten puhuu mahdollisimman vähä näit uskisjuttuja, pliide?"
  2. Kiitos päivän nauruista! Voi lol...
  3. Meidän hääyö vetää varmaan pohjat. : D Oltiin luvattu muutamalle kauempaa tulevalle kaverille, että he voivat yöpyä meidän kämpässämme, koska meidän piti saada häälahjaksi yö hotellissa. No kuinka ollakaan, hotellit olivatkin täyteen buukattuja, joten emme saaneetkaan hotelliyötä. Päätettiin sitten, että yövymme kaikki meidän kotonamme. Oltiin miehen kanssa sitä mieltä, että mielellämme otamme kauempaa tulevat kaverit vieraiksemme, niin ehdimme heitäkin nähdä pitkästä aikaa kunnolla. Oltiin juhlissamme loppuun asti eli noin klo kahteen. Sieltä sitten tulimme snagarin kautta kotiin. Vieraamme tulivat hetken kuluttua perässä. Aikamme juteltiin ja painuttiin nukkumaan. Aamulla kun heräilimme, jatkoimme juhlimista syöden häistä jäänyttä ruokaa ja naukkaillen vähän viinaksia. Oli aivan mielettömän hauskaa. Oltiin miehen kanssa ajateltukin, että varmaan ollaan niin väsyneitä päivän jälkeen, että tuskin mitään muuta kuin nukkumista hääyönä tulisi tapahtumaan. Tuli ainakin ikimuistoinen ja hieman erilainen hääyö ja seuraava päivä. ^^
  4. Meille tulee kanssa oma auto hääautoksi. Tää on mun mielestä oikein hyvä kohta säästää.
  5. Meille tulee molemmille Vaasan sormukset vihkisormuksiksi, käytiin tilaamassa ne eilen. Mä taidan olla outo, kun en timantteja sormukseeni halunnut (on niitä kyllä kiva katsella, mutta ei ehkä oo kuitenkaan mun juttu). Musta on kiva ajatus, et molemmilla on samanlaiset vihkit, ja vielä sulhon valitsemat.
  6. Tää on kyl hauska idea. Pitääkin laittaa mietinnän alle, pitäis ehkä laittaa vielä muutama kysymys koskemaan hääparia. Tyyliin ensitapaamiseni morsiamen ja sulhasen kanssa.. hmm..
  7. Mä oon samoilla linjoilla sun kanssa! Sulhanen haluaa (ja minä toki myös) isot maalaishäät, joihin kuuluu ehdottomasti lapset. Jos pienimmät kiljuu kirkossa, niin ehkä me kestetään.
  8. Takana ovat sinkkuvuosien erheet, vedetään siis tänään yhdessä perseet.
×
×
  • Create New...