murska

Rouva
 • Viestit

  382
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä murska

 • Taso
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

387 profiilin katselua
 1. Joo. "Hei voitko sitten puhuu mahdollisimman vähä näit uskisjuttuja, pliide?"
 2. Kiitos päivän nauruista! Voi lol...
 3. Meidän hääyö vetää varmaan pohjat. : D Oltiin luvattu muutamalle kauempaa tulevalle kaverille, että he voivat yöpyä meidän kämpässämme, koska meidän piti saada häälahjaksi yö hotellissa. No kuinka ollakaan, hotellit olivatkin täyteen buukattuja, joten emme saaneetkaan hotelliyötä. Päätettiin sitten, että yövymme kaikki meidän kotonamme. Oltiin miehen kanssa sitä mieltä, että mielellämme otamme kauempaa tulevat kaverit vieraiksemme, niin ehdimme heitäkin nähdä pitkästä aikaa kunnolla. Oltiin juhlissamme loppuun asti eli noin klo kahteen. Sieltä sitten tulimme snagarin kautta kotiin. Vieraamme tulivat hetken kuluttua perässä. Aikamme juteltiin ja painuttiin nukkumaan. Aamulla kun heräilimme, jatkoimme juhlimista syöden häistä jäänyttä ruokaa ja naukkaillen vähän viinaksia. Oli aivan mielettömän hauskaa. Oltiin miehen kanssa ajateltukin, että varmaan ollaan niin väsyneitä päivän jälkeen, että tuskin mitään muuta kuin nukkumista hääyönä tulisi tapahtumaan. Tuli ainakin ikimuistoinen ja hieman erilainen hääyö ja seuraava päivä. ^^
 4. Voivoi kun joillekin tää naimisiinmeno on niin vaikeaa. Meillä ei ollut lahjalistaa. Vieraita oli reippaasti yli 100. Saatiin aivan ihania lahjoja. Kaikki tavarat, joita saatiin tulevat oikeasti tarpeeseen (poislukien alumiinivanteet autoon, mut ne nyt onkin muuten vaan kivat ). Lisäksi meille oli tehty 2 biisiä, runoja ja ystävä soitti viululla häävalssimme. Näkee todella että meidän lahjoihin oli käytetty aikaa ja vaivaa. Anoppi sanoi että vieraat eivät tule häihin kädet heiluen, oli kyllä siinä aivan oikeassa. Aika turha siis sanoa ettei halua mitään lahjaksi. Jajoo, ollaan oltu kuusi vuotta yhdessä, eli meillekin kaikkea tavaraa on kertynyt. Muttajoo. Musta tää topicci on vaan naurettavin ikinä ja on typerää tulla tänne arvostelemaan saamiaan lahjoja.
 5. Meille tulee kanssa oma auto hääautoksi. Tää on mun mielestä oikein hyvä kohta säästää.
 6. Meille tulee molemmille Vaasan sormukset vihkisormuksiksi, käytiin tilaamassa ne eilen. Mä taidan olla outo, kun en timantteja sormukseeni halunnut (on niitä kyllä kiva katsella, mutta ei ehkä oo kuitenkaan mun juttu). Musta on kiva ajatus, et molemmilla on samanlaiset vihkit, ja vielä sulhon valitsemat.
 7. Tää on kyl hauska idea. Pitääkin laittaa mietinnän alle, pitäis ehkä laittaa vielä muutama kysymys koskemaan hääparia. Tyyliin ensitapaamiseni morsiamen ja sulhasen kanssa.. hmm..
 8. Mä oon samoilla linjoilla sun kanssa! Sulhanen haluaa (ja minä toki myös) isot maalaishäät, joihin kuuluu ehdottomasti lapset. Jos pienimmät kiljuu kirkossa, niin ehkä me kestetään.
 9. Takana ovat sinkkuvuosien erheet, vedetään siis tänään yhdessä perseet.
 10. Ja tässä topicissa tulee esille, että joillain ihmisillä ei ole tyyliä sitten ollenkaan. Todellakin.
 11. Joo, ei ole pakko lukea ei. Pitipä nyt vaan saada avata suunsa, kun täällä joukolla taivastellaan ja voivotellaan epäsopivista lahjoista. Tulevat morsiot voisivatkin ottaa opikseen ja lisätä vaikka hääkutsun liitteeksi tän ketjun, ni vieraat osaisivat tuoda oikeanlaisia lahjoja.
 12. Oon kyllä samaa mieltä. Ihan hirvittävän pahalta tuntuu lukea näistä (joku taisi käyttää ihan seuraavaa termiäkin) huonoista lahjoista. Huoh.