Guinevere

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Guinevere

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Miinuksena vain se ettei kaikki ihotautilääkärit tahdo määrätä antibiootteja. Itse niitä pyysin iho-ongelmaani (pod eli perioraalidermatiitti) mutta sain Clindoxyl-geeliä ja kosteutukseen Humektania. No, on sekin auttanut mutta samalla kuivatti kuivan ihon totaaliseksi korpuksi, Humektanista ei ollut kosteutukseen. Onneksi kosmetologi pelasti tilanteen ja nyt enne häitä olenkin menossa taas samalle ammattilaiselle
 2. myy2008: löytöni on Sim Sensitiven system 4-sarjasta shampoo päänahan ongelmiin. Kannattaa kokeilla, omaan hilseilyyn ja kutinaan se auttoi. Mun järkeen käy se että hiustenhoitotuotteita vaihdetaan hiusten kunnon niin vaatiessa. Huonokuntoisempi hius tarvitsee tujumpaa hoitoa mitä hyväkuntoinen hius, joka puolestaan kärsii ylihoidosta. Rouvaksi09:n ohjeet on hyviä, mutta osittain hankalia toteuttaa
 3. Kerron meneväni kohtapuoliin naimisiin jos tulee puheeksi. Melko neutraali linja siis.
 4. Mikä idea tuossa aineiden vaihtelussa oikein on? En ymmärrä. Itse en luovu kuivalle ja hilseilevälle päänahalle tarkoitetusta pesuainelöydöstäni sitten millään. Kuulostaa ihan samaa luokkaa kuin väite siitä että koirien matolääkkeen merkkiä pitää vaihdella.
 5. Mä vältän viimeiseen asti hiustenkuivaajaa. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat ainakin minulla toimineet hyvin, nyt viikonloppuna laitoin pitkästä aikaa pesun jälkeen tehohoidon päähän ja hiukset ovat nyt kamalan liukkaat
 6. Minäkin aion nauttia ammattilaisen tekemästä meikistä. Itse olen niin huoleton meikkaaja (pohjustukset ynnä muut unohtuu) , etten edes kuvitellut tekeväni itse.
 7. Sulho oli kiinnostunut kirkon ja juhlapaikan valinnasta. Molempien varaukset hoiti, samoin bändinkin varasi. Tein tosin meille hääsuunnittelujen alkuvaiheessa omat vastuualueet joita pitää erityisellä innolla hoitaa. Sittemmin on kunnostautunut häämatkan suunnittelussa, mielipiteitä löytyy erityisesti ohjelmaan, vieraslistaan, ruokapuoleen ja on todennut omasta pukeutuimisestaan että ainakin silinteri ja keppi pitää olla. Yhteistyössä valitsimme kutsukortit jne. sekä ajatelmat, ja olemme yhdessä koonneet vieraslahjinen laatikoita. Mielipiteitä on pyydetty aktiivisesti ja lisäksi on kiinnostunut siitä mitä itse kirjoittelen hääpäikkyyn.
 8. Me kävimme myös sormusostoksilla lähes puolta vuotta ennen häitä. Syynä se että saatiin hyvä tarjous, vaikka loppujen lopuksi päädyttiin vähän eri sormukseen mitä tultiin katsomaan mainoksen perusteella, ja halusin välttämättä sormuksen samasta liikkeestä mistä kihlakin.
 9. Ketjussa pikkaisen hiljaista mutta kerronpa kuitenkin. Itse olen ollut Turun Linnassa juhlimassa erään opinahjon vuosijuhlaa, käytössä Kuninkaan ja Kuningattaren salit. Paikka oli kyllä upea ja tarjoilijat ja muu henkilökunta oli pukeutunut tilan mukaisesti keskiaikatyylisiin asuihin. Vieraita oli reippaasti yli 400, ja tietenlaista kisaväsymystä oli ainakin näiden juhlien tarjoiluissa. Itseäni tosin pitkässä ja kapeassa iltapuvussa ja korkeissä koroissa kulkiessani ärsytti ja kauhistutti hankalakulkuisuus. Vessaan ei tosiaankaan huvittanut lähteä vasta kun oli ihan pakko mutta ilmeisesti perhejuhliin varattavissa olevassa tilassa on tämäkin helpompaa, koska sitä ei ole kukaan maininnut.
 10. Hei, onko kukaan juhlinut häitään Villa Wolaxissa? Sain viime keväällä sen käsityksen että on ihan suosittu paikka mutta en tästä keskustelusta oikein löytänyt mitään perusteellisempaa mainintaa saati kokemuksia siitä millainen Villa on ollut juhlapaikkana. Kiinnostaa myös millainen pitopalvelu on ollut jne jne jne. Kaikki mahdollinen siis. Uskon kyllä että kyseessä on laadukas ja toimiva paikka, yrityspuolen kokemuksia kun olen kuullut, mutta tahtoisin tietää lisää etenkin hääjuhlapainotuksella Menuvaihtoehtoja olen kuolannut jo viime keväästä lähtien, tosin päivitettyä versiota odottelen. Skriinasin viime keväällä suhteellisen isosta määrästä nettisivuja ne kiinnostavimmat joista valikoituivat jatkoon meri ja saaristohenkiset Meripaviljonki, ja Villat Rainer ja Wolax. Näitä kävimme myös paikan päällä katsomassa ja juttelemassa yrittäjien kanssa. Meripaviljonki oli pikkuinen pettymys, puitteet olisivat aivan mahtavat kunnostettuina mutta viime keväänä yleisvaikutelma ei oikein säväyttänyt. Yrittäjä oli kyllä aivan mahtava ja todella mukana asiassa, hän on kyllä siellä saanut varmasti paljon aikaan. Villa Rainerkin miellytti mutta toisaalta tilat olivat mielestämme hajallaan. Villa Wolax puolestaan oli tilaratkaisuiltaan (vaikkakin pöydät kahdessa salissa) ok ja ympäristöltään ja puitteiltaan hieno ja vakuutti meidät molemmat. Sulhanen ihastui ajatukseen saunomisesta häiden jälkeen, joten tähän vaihtoehtoon olisi varmaan päädytty huolimatta morsiamen kuinka pontevasta vastustuksesta tahansa...
 11. Yhdessä olemme morsiuspukua katselleet, sulho tulee näkemään koko paketin myös etukäteen, koska kuvaus on sovittu ennen vihkimistä. Itse haluan kuulla ehdottomasti sulhasen mielipiteen puvusta, johon tulen pukeutumaan yhteisenä päivänämme.
 12. Itse meikkaan lähes joka päivä töihin, tarkoittaa minulla (talvisin) meikkivoidetta, luomiväriä, ripsiväriä ja huulikiiltoa. Hurjana päivänä saatan jopa laittaa värillistä huulikiiltoa... Meikkikin voidaan tehdä kauniisti ja luonnollisen näköisesti, ei tarvitse olla kirkkaanpunaista huulipunaa ja pandarajauksia jos ei niitä omikseen tunne. Jos ei ole aikaisemmin meikattu ei välttämättä kannata aloittaa silloin hääpäivänä vaan joko harjoitella etukäteen tai antaa jonkun toisen ehostaa.
 13. Täällä ollaan myös kallistuttu valmiiden kutsukorttien kannalle. Askartelu ahistaa mutta onneksi olen jo löytänyt mieleiseni juurikin tuolta nowandforeverin valikoimista. Sulhanenkin onneksi pitää korttisarjan tyylistä, toisaalta hän on normaalistikin niin myöntyväinen ettei oikeastaan ihmetytä. Nyt oikeastaan pitäisi kutsut tilata, ajattelin myöhemmin tilata saman sarjan paikkakortit (kun tietää kuinka paljon on loppujen lopuksi tulossa juhlimaan) ja kiitoskorttina toimisi saman sarjan tyhjä kortti, johon kiinnitetään kuva. Kutsun oheen on tulossa sitten vielä lisätieto-lappunen, jossa ohjeita ja kartat perille sekä yleistä höpötystä.
 14. Mulle sattui niin että kihlaksi valikoitui Tillanderia (624?tai sitten se toinen saman tyyppinen) ja myös vihkisormus (015), joka odottelee kaapissa omassa rasiassaan, on Tillanderin. Olen kyllä niin perusteellisen tyytyväinen sormuksiin, kihlan kanssa kun kokeilin montaakin eri vaihtoehtoa, mutta tämä valittu yhdistelmä sai minut ihan värisemään. Kuvia ajattelin sitten laittaa tuonne kuvaketjuun taikka omaan päikkyyn, jos sellaisen joskus saan... Valitettavasti kihlani on saanut tässä reilun vuoden aikana niin paljon osumia ja naarmuja että suorastaan häpesin joulun alla mennä sulhasen kanssa liikkeeseen katsomaan vihkisormusta. Onneksi liikkeessä lohdutettiin että rodinoinnilla se kihlakin skarppaantuu, nyt näyttävät vähän koomiselta parilta, kun en malta olla aina silloin tällöin olla mallailematta niitä sormeeni
 15. Ei ainakaan viekä pelota polttarit. Saa nähdä mikä on tunnelma vähän lähempänä häitä