Uki

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Uki

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä vihkiminen tapahtuu juhlapaikan rannassa eikä siis kirkossa. Kysyin kaverilta, että voisiko hän soittaa hää"marssin" akustisella kitaralla ja hän ilokseni suostui. Nyt olisi sitten hakusessa biisi mikä olisi ihana kesäiltaan. Tuntuu todella vaikealta. Olisko edotuksia...?
  2. Täytyy yhtyä toisiin eli Kurjensalon minäkin valitsisin. Kaunis nimi
  3. Me ajateltiin ukon kanssa laittaa bestmanille ja kaasolle jotku hienot zippo-sytkärit ja kaiverruttaa niihin jotain kivaa, esim. kaaso/bestman ja päivämäärä. Luulen, että pitävät lahjoista koska molemman tupakoivat ja varsinkin bestmanilla tuntuu aina olevan tuli hukassa.
  4. Nyt on vihdoin hääpaikka varattuna. Täytyy sanoa, että paikan etsiminen on todella vaikeaa, varsinkin kun haluttiin sellainen paikka mihin saa itse viedä syömiset ja juomiset. Paikkamme on Sotkan leirikeskus. Paikka on sotkajärven rannalla n. 50 km Oulusta Utajärven puolella. Hinta 650 euroa viikonlopulta. Pääjuhlapaikkana toimii vanha koulu ja illallaksi rannalla on hirsimökki missä on sauna. Rannalla on myös laavu missä voi illalla paistaa makkaraa. Koulu on hieman ränsistynyt, mutta paikka on muuten todella kaunis. Tarkoitus olisi suorittaa vihkiminen rannalla. Plussana paikassa on se, että siellä voi yöpyä ilmaiseksi 58 henkeä. Nyt vaan häitä suunnittelemaan.
  5. Tietääkö kukaan paljonko maksaa 043 sormus? Ihastuin siihen heti kun näin sen ja nyt haluaisin sen itselleni vihkisormukseksi. Häihin on vielä aikaa, mutta haluaisin uteliaisuuttani tietää jo nyt paljonko sormus suurin piirtein maksaa.