Jump to content
Naimisiin.info

JonnaN

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

JonnaN's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Aivan... ajankohta ja paikka, kuvauksen tuntimäärä, kuvien teettämisoikeusjutut, hinta, sekä muut mahdolliset jutut kuten kuvakäsitteleekö hän niistä "erikoiskuvia"; fantasiakuvia tms, sisältyykö kuvaukseen vain värikuvia vai myös mustavalkokuvia jne
  2. Moi Poikaystäväni kuvaa (opiskelija / harrastajakuvaaja) häitä ja ainakin hän on tehnyt sopimukset kuvattaviensa kanssa. Hän kuvaa myös ystävieni häät tulevana kesänä, mutta tästä meillä on vain suullinen sopimus. Tosin kirjallinenkin varmaan tehdään jahka tapaamme heidät suunnittelupalaverissa lähempänä kesää. Itse kyllä suosittelisin kirjallisen sopimuksen tekemistä. Se luo tietynlaista luottamusta ym. ja tuskin siitä haittaakaan on! =) Ja jos itse olisin menossa naimisiin niin sitä suuremmalla syyllä jonkinlaisen sopimuksen tekisin, ihan vain stressiä vähentääkseni!
  3. JonnaN

    Meksiko

    Heipsan kaikki Meksikossa oleilleet Olen itse matkustellut maata ristiin rastiin jo useampaan kertaan ja asunutkin siellä hieman yli vuoden. (oma sulho myös niiltä kulmilta) Eli, jos olette menossa meksikoon, erityisesti ns omatoimilomailemaan, niin voin ehdottaa todella kivoja paikkoja joissa kannattaa käydä. (tai ehtii... välimatkat kun ovat aika pitkiä) =)
×
×
  • Create New...