Jump to content
Naimisiin.info

Lauren

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lauren kaikki viestit

  1. Veit sanat suustani, hiini! Satsasin tuhansia euroja elämäni onnellisimpaan päivään eikä kaduta! Rahalla ei ole minulle niin suurta merkitystä elämässä, että sen "tuhlaamista" edes viitsisin jälkeenpäin murehtia. Pääasia, että olemme onnellisia ja saimme unelmiemme häät
  2. No ei tunnu kyllä pätkääkään turhalta! Omaksi ilokseenhan sitä kuitenkin hössötti, koska halusi täydellisen päivän ja sellaisen myös sai Ilman hössötystä en itseasiassa usko, että olisin saanut unelmieni häitä! Mutta olenkin aika perfektionisti kyllä
  3. Kaasoni vastuulla oli koko ohjelma emmekä tienneet siitä etukäteen mitään. Omasta mielestäni se ei kuulu juhlakalujen eli morsiusparin hommiin hoitaa ohjelma hääjuhlaan. Minusta oli ihanaa kun ohjelma tuli meille yllätyksenä - tosin luotin kaasosiskooni 100 %:sesti ja tiesin, ettei sieltä olisi tulossa mitään mistä emme pitäisi, eikä tullutkaan. Ohjelma oli ikimuistoisen hauska ja laadukas!
  4. Eri osoitteissa nukuimme, mutta molemmat tahoillaan vain muutaman tunnin. Itselleni taisi tulla viitisen tuntia täyteen, mutta hyvin jaksoin päivän, ja koko seuraavan viikon sitten nukuinkin väsymystä pois. Ei vähistä unista kannata kamalasti stressata, kyllä niin ihanan päivän jaksaa vaikka vähän vähemmälläkin unella tietäen että häiden jälkeen sitten saa nukkua.
  5. Lauren

    ilmoitus kanttorille marsseista!

    Ollaanko me ainuita, jotka eivät ole olleet missään keskusteluyhteydessä kanttoriin?? Me sovittiin kaikki papin kanssa, ja pappi välittää tarvittavat tiedot kanttorille. Meillä siis myös päätöksen musiikkikappaleen soveltuvuudesta teki pappi, eikä kanttori. Meillä ei kyllä mitään erikoisia valintoja ollutkaan, mutta kuitenkin
  6. Lauren

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Nimikyltin huomenlahjaksi antaneet: Mistä ostitte nimikyltin? Kiitos, jos joku vastaa
  7. Minä en missään nimessä kyllä halua käyttää väärää nimeä sen jälkeen kun se on minulla vaihtunut. Eli en kirjoittaisia kuittiin vanhaa sukunimeä, enkä myöskään kulkisi väärän nimisellä passilla.
  8. Lähdemme Thaimaahan, koska mielestämme häämatkakohteen tulee olla tarpeeksi eksoottinen ja hieman ylellinenkin eli lyhyesti sanottuna ns. once-in-a-lifetime - juttu Olemme lisäksi lepoloman ja auringon ystäviä 8)
  9. Tätähän minäkin jo mietin, että miten varmistatte vihkikaavan kirkko-ohjelmaan jos tapaatte papin ekan kerran vasta häiden alusviikolla??? Minusta oliis hyvä tavata ja käydä läpi vihkikaava jo keväällä ja sitten kirkkoharjoitukset olisivat asia erikseen. Kai tämäkin on mahdollista, minusta jopa aika välttämätöntä.
  10. Meille tulee perinteinen karjalainen pitopöytä noin 150 vieraalle alusta loppuun itse tehtynä. Minun mielestäni suomalaisissa häissä tarjotaan suomalaista ruokaa.
  11. Lauren

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Kiitos nimimerkille Rouva jo 2001 loistavasta linkistä häämarssien maailmaan! Täällä nyt sitten herkistelen kesken työpäivän Ja voi sitä valinnan vaikeutta nyt! Päädyin kuitenkin ratkaisuun, jossa tullessa Prinsessa Ruusunen (oma toiveeni) ja mennessä Mendelssohn (sulhasen toive), vaikka myös Pomp & Circumstance olisi ollut aivan ihana - mutta kaikkea ei voi saada Ihania nää marssit ja urkumusiikki kerta kaikkiaan!
  12. Veisi liikaa aikaa 160 vieraalta! Mutta kiitos vinkistä silti, Ailiina. Suppilotan ideaan taidamme päätyä, tosin meillä tämän hoitaisi varmaankin morsiamen isä. Eli vieraat toivotettaisiin tervetulleiksi ja kerrottaisiin hieman illan kulusta yms. Vieraat voisivat myös viedä lahjat sisälle lahjapöytään ennen morsiusparin tuloa. Ja me emme viivy varmaan varttia pitempään ajelulla.
  13. Heips, mitä ohjelmaa tai ajanvietettä olette ajatelleet järjestää tai nähneet järjestettävän siksi aikaa, kun morsiuspari on "lenkillä" ja saapuu siis juhlapaikalle hieman muita myöhemmin? Me ei viivytä ajelulla kauaa, joten mitään erityistä ohjelmanumeroa en pitäisi ihan välttämättömänä. Vieraat tietenkin toivotetaan ainakin tervetulleeksi paikalle.. Maljahan nostetaan vasta sitten kun onnitellaan morsiusparia, eikö?
  14. Lauren

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kiitos kivoista vinkeistä! Päätinkin tässä juuri, että kaasollehan annamme toki jonkun korun kaiverruksineen ja BM:lle sen taskumatin kaiverruksineen. Kaasolleni kustannan myös kampauksen ja meikin, tod. näk. avustan vielä puvussakin. Hän tulee tekemään valtavan työn suuren päivämme eteen, joten on kaiken kiitoksen kyllä ansainnut. Minusta kuulosti parhaimmalta antaa lahjat hääpäivän aamuna, ikäänkuin jo etukäteiskiitoksena siitä päivästä ja tietenkin jo aiemmin tehdystä työstä. Asutaan kaikki eri paikkakunnilla, joten yhteisillalliset tms. eivät oikein onnistu.
  15. Kiitos Tuia, minustakin teidän hinta ihan ok. Toivon, että meillä hieman vielä halvempi, kun pienellä paikkakunnalla. Sulhoni ei raaskisi hotelliyötä toteuttaa laisinkaan, mutta minä maksan sen vaikka omasta pussistani, minulle se on tärkeää ja kuuluu asiaan. Saanko vielä tiedustella, milloin tämän varasitte? Lauren
  16. Hei, paljonko olette maksaneet hääyöstä hotellissa - oliko saatavilla joitain ns. hääpaketteja, johon kuuluis jotain extraa hääparille - ja paljonko siis tällainen maksoi? Mun mielestä huoneen ei tarvitse kuitenkaan olla morsiussviitti vaan "tavallinen" 2 hengen huone kelpaa, luksusta sekin kun ei usein hotelleissa yövytä. Pääseekö tätä huonetta muuten esim. kaasot etukäteen sitten koristelemaan? Lauren
  17. Voisiko joku ystävällinen tosiaan kertoa, miten lahjalista käytännössä toteutetaan? Joku jo kysyikin, että entäs jos useampi vieras valitsee listalta saman tavaran. Tuleeko siis nettiin jokin lista (kai myös lista on liikkeessä saatavilla niille, joilla ei nettimahdollisuuta)? Ja poistaako ko. liike automaattisesti listalta jo ostetun tavaran, vai miten voi välttää nää päällekkäisyydet? Kertokaa kaikki mahdollinen lahjalistasta, kiitos! Lauren
×
×
  • Create New...