Jump to content
Naimisiin.info

Anneyy

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Anneyy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Anneyy

    Lapset hääkuvassa

    Hyvät pointit Jannelta. Lapsi aistii kyllä, että nyt on kyse päivästä, jolloin hän ei olekaan huomion keskipiste. Ehdoton hyvä idea on ottaa mukaan lapsenhoitaja, joka tuo lapsen niihin kuvaotoksiin, joihin hän parhaiten istuu. Ammattikuvaajalla kyllä ideoita riittää myös. Kun hyvät yhteisotokset on saatu, lapsi pääsee hoitajan mukana tauolle ja on juhlassa taas hyväntuulinen. Näin saadaan aikaa herkille kuville tulevasta avioparista.
  2. Harjoituskampauspäivä häitä edeltävänä torstaina on hyvä ratkaisu. Silloin saa vuokravaatteet, meikin ja kampauksen edullisesti ja kimppukin säilyy. Perjantaina tarpeellinen väli- ja lepopäivä. Hääpäivänä on vaikea ehtiä ottamaan edustavia miljöökuvia, koska niiden tekemiseen vaaditaan kaunista miljöövaloa, jota parhaiten on iltaisin. Morsiamen ryöstön aikana tehty kuvaus kuulosti kivalta idealta. Pääasia, että vierailla olisi mukavaa tehtävää siksi aikaa. Amerikanmalliin kuvia saatetaan ottaa sunnuntaina, mitä en itse pidä hyvänä ratkaisuna, kun se on antikliimaxpäivä väistämättä. Hyviä tuloksia saadaan myös jälki kuvauksissa, myöhempinä viikkoina. Esimerkiksi pari, joka lähti lomalle kaukomaille, tuli kuvaan ruskettuneena ja rentona ja kuvausaikaa voitiin käyttää reippaasti. Kannattaa ilman muuta käydä uusintakuvassa, jos jää mielenpäälle vaivaamaan. Hääkuva on yksi elämän tärkeimmistä kuvista.
  3. Trash the Dress -kuvaukseen voi hankkia sovituspuvun tahi halvan netistä ostetun puvun. Asian ratkaisemiseksi on olemassa monia niksejä. Yhtä upeita kuvia olen nähnyt tästä trendivillityksestä myös. Lopputuloksen ei tarvitse olla video. Yksi tausta-ajatuksista on myös se, että kun kerran elämänkumppani on löytynyt, pukua ei tarvitse toista kertaa käyttää
×
×
  • Create New...