Jump to content
Naimisiin.info

Ambrosia

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ambrosia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. No jos ne häät tässä kuussa ovat niin onhan tässä vielä aikaa, vaaai? Ja mitä jos he yllättävät ja viikolla pitävät polttarit? Kuka ties.
  2. Ambrosia

    Hääjuhlan maksullisuus

    En kyllä minäkään käsitä miksi jotkut vetävät herneen nenään rahalahjaa pyydettäessä. Olemme rakentamassa omaa taloa ja pieni remonttiavustus ei ole koskaan pahaksi koska vanhemmat jo maksavat itse juhlan. Ja meille ei kyllä tule mitään rahankerjäys leikkejä. Morsiammen tai sulhon saa ryöstää MUTTA rahaa sitä varten ei aleta keräilemään vierailta, todella noloa. Meillä luultavasti tulee olemaan omat juomat ja niitä pitää olla paljon. Mutta onneksi Tallinaan pääsee helposti ja vanhemmillani keskustassa asunto jossa voi yöpyä.
  3. Ambrosia

    Istumajärjestys?

    Meille tulossa vähintään 200 vierasta ja istumajärjestys tehdään. En kestäisi sitä että ihmiset täysin ryhmittyvät omien tuttavien ja sukulaiste lähelle. Sieltä sitten katseltaisiin toisten pöytiin siihen malliin arvioivasti. Eli ehdottomasti istumajärjestys.
  4. Mikä se sanonta mahtaa olla ? Ja mitä minun puvun hintaan tulee niin en aio katsoa hintalappuja. Otan sen joka varmasti on The puku
×
×
  • Create New...