caro79

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About caro79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. www.klemmarikellari.fi on skräppäys- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa
 2. www.klemmarikellari.fi Skräppäys- ja askartelutarvikkeita mm. hääalbumien, hääkutsujen yms. tekoon!!
 3. Meille ainakin tulee Dj Topviihteestä, eli sieltä ainakin saa DJ:n.
 4. Suunnitelmissa on tehdä pitkä noin 3m pituinen mantilla huntu.....ongelma on vaan, etten löydä mistään sitä pitsiä siihen hunnun reunaan.. Eli missä Turun seudulla on hyvä valikoima pitsinauhoja?
 5. Me oltiin viime kesänä sunny beachillä ja käytiin Nessebarin saarella...on se kyllä todella pieni paikka, yhdessä päivässä sen katseli läpi. Kaunis ja vanhaa vaaliva, pikkukujia. Mutta paljon siellä on turisteja ja myyntikojuja. Edullista kyllä on edelleen, joka vuosi on tupannut tietenkin kallistumaan. Mutta yksi hintaesimerkki ostoksista on ostamamme metrin pituinen bambutuulikello(ihana ) mistä maksoimme nessebarilla 20levaa joka on noin 10€ kun suomesta samanlainen 20cm pituinen maksaa 28€ sokoksella.. Että tuliaiset kyllä ovat edullisia. Ruokailu oli jostain syystä hieman kalleempaa tällä nessebarin saarella kuin sunny beachiltä löytämässämme paikassa, jossa sai esim. 0,99levaa/tuoppi kaljaa kun nessebarilla 3,50levaa...Muita hintoja en muista. Hyvää matkaa jos sinne päädytte menemään
 6. No niin, tällainen tästä cernit massasta tehdystä koristeesta tuli. Kuva on huonolaatuinen, ei saanu kameralla parempaa.. Kivaa oli tehdä kun viimex muksuna muovaillut Istuvat penkillä ja siellä on kyltti takana mis lukee meidän nimet ja hääpäivä....ihana koiramme piti myös saada mukaan
 7. Tosi ihana ja suloinen! ...jotain tuollaista minäkin haluan... Olen myös ajatellut tekeväni itse, miten tuo askartelumassa toimii, pitääkö kovettaa kun on valmis vai kuinka? Saako tuota askartelumassa ihan sinooperista, tiimarista, mistä? Ja minkä hintaista se on kun tarvii eri värejä? Sä olitkin jo vastannu suurimpaan osaan noista kysymyksistä tuolla ylempää...=)
 8. Hakusessa edullinen ja hyvä ompelija turussa tai sen lähistöllä. Pukuni on ostettu helsingistä ja nyt pitäisi viedä se lyhennettäväksi, korsettiosa pienennettäväksi ja ehkäpä haluaisin vielä alaosaan jotain koristeluja kirjailuja...kokemuksia turkulaisista ompelimoista... Minkä hintaista puvun "viimeisteleminen" yleensäkin on? Jollakulla kokemuksia sydänkävyn ompelusta, jos vie sinne ei heiltä ostetun puvun... Kiitoksia vastaajille...=)