Jump to content
Naimisiin.info

virginiaw

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

virginiaw's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heippa, antakaahan vinkkejä, mitä sateenkaarevaa olette häihinne löytäneet ja keksineet? Mistä sateenkaarihömppää ja muuta rekvisiittaa? Ei-hetero-kakunkoriste? Sateenkaatidrinksutikut?
  2. Samat jutut tuntuu olevan hakusessa.. Tietääkö kukaan noista Holiday-Innin kabineneista, onko millään niistä terassia / ulkonahengailumahollisuutta? Onko kellään kokemuksia Makasiinista, Uleåborgista, Matalasta, Franzenista, Sokeri-Jussista tai Hietasaaren Villoista pienemmälle porukalle? Hitsi tuntuu olevan vaikeaa, meinaa tulla ressi... Miss Tarski, olet katsonut Koitelin residenssin? Aivan ihanalla paikalla, ei kyllä mikään huippuedullinen. www.residenssi.com/. (sivuston kuvat tosi surkeita..)Meillä on se harkinnassa, mutta mielummin ottasin jotain valmiimpaa, ettei tarvi erikseen pitopalvelua tms. Tosin se 30 tyyppiä voi olla jo aika tiukkaa, jos ei oo hyvä sää. Mutta terassi on suoraan koskelle!
  3. Ääh, meinaa tulla epätoivo. Auttakaa rakkaat sisaret, mistä pieniin kesähäihin (max. 20) paikka (ravintola tms), joka a. on lähellä keskustaa b. viihtyisä, valoisa ja HYVÄÄ ruokaa (gourmettyyppejä mukana) c. oma tila, kabinetti tms. mutta myös mahollisuus terassille tai ulkona hengailuun, jos kiva sää
  4. Uusi Seurahuone on kiinni juhannuksesta elokuun alkuun, näin ainakin myyntipalveluissa sanottiin.
  5. Kiitos vinkistä, tuota Holiday Inniä en ole hoksannutkaan. Olenko oikeassa, että Hietasaaren kaikkia vuokrattavia Villoja ei netissä ole?
  6. hei, onko kellään ideoita/kokemusta ihan pienten häiden (max. 20) viettopaikoista? Ensi kesälle suunnitteilla, paikkoja katsastellaan - toivottavasti ei olla jo myöhässä. Esimerkiksi Seurahuoneella näyttäisi olevan pikku saleja, onko kellään kokemuksia?
×
×
  • Create New...