Jump to content
Naimisiin.info

masum

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

masum's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. masum

    Häätanssi / häähidas

    Meillä oli Savage Gardenin "Truly Madly Deeply", jota kuunneltiin silmät kyynelissä seurusteluaikojen alussa kun välimatkaa oli satoja kilometrejä... Tuo kappale oli myös painettu meitin kutsujen takasivulle, sillä siinä on niin hyvät ja "tarkoittavat" sanat...
  2. masum

    Häätanssi / häähidas

    Ette suinkaan ole ainoita..... meillä tosin oli kaksi kappaletta... toinen nopeaakin nopeatemposin valssi ?? That's amore, jonka Dean Martin veti nauhalta... Mutta se oikea häätanssi oli sitten Savage Gardenin Truly, Madly, Deeply :-X Meillä oli tosin vain parikymmentä henkeä juhlimassa viime lauantaina - ja tanssia saivat vain hääpari... muut istuivat katselemassa ja ihastelemassa... Mutta siis, ei pakosta mitään valssia tarvi tanssia... ja mun mielestä, jos ei halua tanssia ollenkaan - niin sekin on ok. Vanhemmalle väelle voi kertoa, että häävalssin sijaan tulee vaikka joku muu ohjelmanumero (morsiammen puhe) tms. tms.
  3. masum

    Taustamusiikkia häihin

    Me ollaan päädytty esim. Glenn Millerin tyyliseen instumentaalimusiikkiin, joka saa meidät hyvälle tuulelle, mutta josta vanhempi väkikin tod. näk tykkää. Tämän lisäksi ollaan äänitetty mm. Frank Sinatraa, Natalie ja Nat King Cole tms, jotta päästään tanssitunnelmaan kakkujen ja kahveiden kera.
×
×
  • Create New...