Jump to content
Naimisiin.info

Brucy

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Brucy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Missä kuussa häänne ovat? - Joulukuussa 2008 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? - Ei haluttu kesähäitä monestakin syistä. Suunniteltiin alunperin häitä syksylle 2009, mutta päädyttiin aikaistamaan suunnitelmia. Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? - Ei ole ihmetelty eikä ole tarvinnut puolustella. Ennemmin on oltu iloisia, että talvellakin on juhlia. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) - Olisi mukavaa, jos olisi vähän pakkasta ja maa valkea. Kunhan ei olisi loskaa! Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) - Ruoka on syksyistä/talvista. Koristelussa käytetään kynttilöitä. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? - Juhliminen tuo valoa synkkään talveen. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? - Ei olla päätetty vielä.
  2. Meillä kaikki isommat päätökset on tehty yhdessä. Onneksi ollaan lähes kaikesta samaa mieltä, joten sujuvasti on mennyt tähän asti. Erilaiset varausjutut on jaettu ja mies on kiitettävästi hoitanut oman osansa. Pienemmät piperrykset, kuten yksittäiset koristelut, olen ratkaissut itsekseni. Jos pyydän miehen kommenttia, vastaus on yleensä: "ne on kaikki hyviä, päätä sinä". Selvin ero meidän välillä on asenteessa. Minä stressaan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta ja hoitamattomista asioista, ja mies on sitä mieltä, että kyllä kaikki järjestyy.
  3. Aikataulu on varmaan jotain tämän tyyppistä: 6.30 Herätys, suihku ja aamupalaa hotellilla 8.00 Kampaus ja meikki (samassa paikassa), pukeutuminen 11.00 Valokuvaus 12.00 - 14.30 Yleistä hermoilua, juhlapaikan tsekkausta ja koristelua (en varmaan itse osallistu koristeluun, mutta ainakin komentelen muita ), jotain pientä pitää syödäkin 14.30 -> Vieraat alkaa tippua paikalle 15.00 Vihkiminen
×
×
  • Create New...