Magdalena

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magdalena

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kaikki on maksettu. Juhlapaikan ja pitopalvelun laskun eräpäivä taisi olla noin viikko häistä. Sen lisäksi suurin osa kuluista oli maksettu jo ennen häitä. Häiden jälkeen on ollut enää maksettavana kiitoskorttimateriaalit ja valokuvat, mutta nekin on jo hoidettu.
  2. Joo, oli iltapalaa. Erilaisia pasteijoita, karjalanpiirakoita ja paria erilaista salaattia. Tuotiin esille joskus kello 22 jälkeen. Yllättävän paljon jäi iltapalaa yli, vaikka juhlat jatkuivat aamupuoleen. ilmeisesti kuuma päivä ja aiemmin tarjotut ruoat veivät veronsa.
  3. Sujui tosi hyvin, mulla oli kyllä melkein koko ajan kirkkoa lukuun ottamatta käsilenkki käytössä, kun pelkäsin, että joku talloo juhlapaikalla sen päälle (sifonkia, eli olisi voinut mennä helposti rikki). Kuvissa laahus näyttää tosi hyvältä! Niin, yllättävän vähän se likaantui, vaikka oli kuvissa nurmikolla yms. Puku on tosin pesulass,a joten en tiedä, tuleeko täysin puhtaaksi.
  4. Häähidas meillekin todennäköisesti tulossa, ellei nyt yhtäkkiä innostuta valssaamaan. Siinä tapauksessa valssi on kuitenkin elokuvasävelmä, ei Akseli ja Elina-perinteitä. Mutta miten te olette tanssineet häähitaan? Perinteisessä tanssiasennossa vai kaulakkain? oletteko miettinyt etukäteen jotain "koreografiaa" vai antanee mennä vaan ?
  5. Juuri varasin ajan koekampaukseen ja vähän jännittää, nimittäin siihen kuulemma menee aikaa tunnin verran! Olin itse ollut siinä uskossa, että kampaus tehdään ihan alusta lähtien, varsinkin kun hinta ei ole halvimmasta päästä ja samoin hinnastossa puhuttiin morsiuskampauksesta, joka sisältää koekampauksen. No, täytyy vaan yrittää luottaa kampaajan ammattitaitoon...uutta paikkaa ei enää viitsi lähteä etsimään ja tuosta olen kuullut hyvää. Olisi kiva kuulla kokemuksia muiltakin, joilla on ollut pelkkä suunnittelu! Tuliko yllätyksiä? Hieman jänskättää sekin, että yleensä mun hiusten kuivaamisessa on mennyt odotettua kauemmin aikaa. pitänee mainita tuolle kampaajalle. Ei tosiaan toivo hääpäivälle ylimääräistä kiirettä ! Onneksi koemeikki tehdään kokonaan...
  6. Listaan onkin kertynyt tosi paljon ihania biisejä, mutta tietääkö kukaan tätä? Eli yksi ehdotus voisi olla Armaan läheisyys -niminen biisi. Melkoisen romanttinen, mutta mun mielestä silti ihana. Sävel on Toni Edelmannin ja sanat alunperin Goethen tekemät, suomentajaa en muista. Olisikohan Eija Ahvo tätä joskus laulanut? Samuli Edelmannkin taisi tehdä oman versionsa tästä, mutta siitä puuttui "se jokin"