Jump to content
Naimisiin.info

tahtova

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    vesilahti

tahtova's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. tahtova

    love and marriage, unforgettable...

    joo kiitoksia noista.. no täytyypi kysellä kanttorilta saako se siitä hyvän kuuloisen soitettua.. juu muisttakseni mulla on se sinatran versio.. no kai sitä vaan keinutaan sitten kun ei mmutenkaan osata tai haluta tanssia..
  2. haluaisimme miehen kanssa kirkosta poistumis musiikiksi love and marriage kappaleen mutta mitenköhän se onnistuu voiko sen soittaa ihan uruilla...???? mutta sitten toinen häätanssina meillä on unforgettable biisi en muista kenen mutta jos tunnistatte niin mitenköhän sen tahtiin pitäs tanssii ku en o noita tanssi ihmisiä....??????? olen kiitollinen kaikista vastauksista kun alkaa toi stressi puskeen päälle.. et pitäis kaikki asiat saada hoidettua..
  3. en jaksanut enää selata ja etsiä samanlaisia keskusteluita... emme tarvitsisi enää yhtään lisää krääsää tai astioita joten päädyimme raha lahjaan jonka toiveesta päätimme kertoa kutsussa.. mitä mieltä olisitte tämmöisestä...??? '' ja nyt tulee se pakollinen paha, lahjakäärö vai kylmä raha! tässä vaiheessa kuuluu sanoa, että lahja ei ole tärkeä, mutta moni ei näe lahjattomana saapumisessa mitään järkeä. mutta kippoja ja kuppeja meillä on kaapit pullollaan, kun taasen pesämunaa keräämme sukan varteen. pesämuna kuorille onkin juhlapaikalla aivan oma pesä.'' en tiedä kun olen niin huono näissä että alkaa hermot pettään ku tuntuu että mikään ei ole hyvä runo.. mitä mieltä te olette poistanko vai lisäänkö runoon jotain..?? oon jo aikas epätoivonen.. kutsutkin ois jo pitäny lähettää..
  4. tahtova

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    meillä kesäyö tai prinsessa ruusunen alttarille mennessä.. ulos tulomarssiksi haluttais love and marriage mutta millähän soittopeleillä se täytyis soittaa et kuuluu nätisti..?? häätanssina unforgettable en nyt muista kuka laulaa mut aivan ihana biisi.. siitäkin kysyisin että onko tuo ihan valssi tanssi vai tanssitaanko se hitaina jos joku nyt tuon biisin tunnistaa....?????
  5. HEI OLISIKO KENELLÄLÄÄN KOKEMUSTA LEMPÄÄLÄN JUHLIEN VIETTOPAIKOISTA?? HINTABUDJETTEJA RUOKA JA JUOMAPUOLI YMS. VIERAITA N.100 KESÄHÄÄT.
×
×
  • Create New...