kahvikuppi

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About kahvikuppi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Miehen äiti oli tosi innoissaan ja miehen isäkin silleen miehekkäästi innoissaan. Minun isästäni ei ole kuulunut mitään ja äiti pisti mailia ensimmäistä kertaa uutisen saatuaan eikä maininnut häistä sanaakaan! Vastasi sentään tekstariin, että "ihanko totta". Pöh.
 2. Kannattaa teettää avioehto lakimiehellä. Ei se sata euroa ole mikään iso sijoitus jos joskus käy niin että ehtoa oikeasti tarvitaan. Muuta en osaa neuvoa. Meillä on itsestäänselvää, että teemme avioehdon vaikka mitään suuria omaisuuksia ei kummallakaan ole. Kumpikin pitää omansa ja kuolemantapauksessa ehto raukeaa. Selvää ja yksinkertaista.
 3. Sanoin kaasolle jo kun pyysin häntä, että en tarvitse polttareita. Jos käymme kaveriporukalla syömässä tai jotain niin se olisi ihan ok, mutta en halua örvellystä, nolauksia, pukuja tai mitään. En ole muutenkaan mikään bilehile. Tuntisin oloni lähinnä kiusaantuneeksi jos kaverini tuhlaisivat paljon rahaa johonkin josta en edes nauttisi.
 4. Pyysin tekstarilla heti kosinnan jälkeen, vaikka hääpäiväkään ei ollut tiedossa. Ja vannotin salaisuuteen, kaaso on ainut joka tietää asiasta miehen lisäksi. Pakko olla joku jolle puhua, tai halkean!
 5. Löysin alennuksesta 500€ iltapuvun 150 eurolla! Sitä täytyy vähän kaventaa, mutta onneksi äiti osaa ommella. Enempää en olisi puvusta suostunut maksamaankaan. Minulla on jo valkoiset kengätkin, joten ei niihinkään tarvitse sijoittaa.
 6. Näkee. Mies on mukana kun käydään äidin luona pienennyttämässä pukua ja valokuvauskin on ennen vihkimistä.
 7. Itse maksetaan. Budjetiksi on alustavasti mietitty 2000€, 26 vierasta. Emme kieltäydy, jos vanhemmat haluavat osallistua.