SatuMarianne

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About SatuMarianne

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. HIIIoOOP!! Mulla on pää ihan tyhjä ja kaipaan lisää ideoita!!! Jotain jo löytyki, mut ei vielä ihan sitä oikeaa...
 2. Mielestäni morsiusparin vaatimus on kohtuuton. Ja sinulla on oikeus vetää herne nenään. Itselleni ei tulisi mieleenkään pakottaa eronneita vanhempiani istumaan samaan pöytään häissämme. Sehän olisi loukkaus heitä kohtaan. He ovat aikoinaan päättäneet että yhteinen elämä ei suju, joten mikä oikeus minulla olisi pakottaa heidät istumaan vierekkäin tai edes samassa pöydässä. Oon kirppu11 kanssa eri mieltä. Kyllä isän tai äidin paikan voi toinen ottaa. Tai ei ehkä 'ottaa' mutta ANSAITA! Oma isäpuoleni oli eläessään (ja edelleekin on) minulle tärkeämpi kuin oma isäni. Vanhempieni erotessa olin 8-vuotias ja siitä noin 16-vuotiaaksi vietin joka toisen viikonlopun isäni luona samoin kuin puolet lomista, eli isäni oli läsnä elämässäni. Siitä huolimatta isäpuoleni oli ja on minulle rakkaampi kuin oma isäni.
 3. Kuvassa myös saippuakuplapullo
 4. Tapoja on varmaan monia. Ja hyvä niin. Itse oon saanu 2 kertaa kunniatehtäväksi kaasoilun ja ekalla kerralla tulin hääparin jäljessä, tehtävänäni oli laittaa morsiammen hame kauniisti (2 kaasoa odotti alttarilla valmiina). Toisissa häissä kävelin ennen morsianta ja luovuttajaa. Ja tämä oli papin määräys Ja pikkasen oli häröä kävellä ku kaikki tuijotti mua (ja mä siis olen NIIN narsistinen luonne, että rakastan esiintymistä) Eli jos multa kysytään niin meikäläinen kävelee mieluummiin morsiammen perässä ku edellä. Mutta viel en oo päättäny missä oma kaasoni saa olla hhhmmmm... täytyypä kysyä missä kaaso haluis itte olla.
 5. Kyllä meilläkin osa hääkuluista katetaan lainalla. Säästöjä oli just sen verran että sain ostettua hääpuvun, jota voin pienellä tuunauksella käyttää myöhemminkin juhlissa. Me siis ollaan viime keväänä ostettu oma koti ja kaikki säästöt kului siihen. Häät oli jo aikaisemmin päätetty pitää kesällä 2008. Ja häistä ei haluttu luopua vaan päätettiin että otetaan hieman lisää lainaa ja pidetään juhlat niin kuin suunniteltiin. Yhtään enempää meistä ei kumpikaan voisi eikä haluaisi töitä tehdä, sillä onhan meillä lapsikin, jonka kanssa haluamme viettää aikaa. Eli me priorisoimme myös, tosin eri tavalla kuin Brassi. Kukin tyylillään ja kyllä myös minä aina välissä huomaan olevani kateellinen niille joiden vanhemmat maksavat. Toisaalta kun on noita ongelmia jo näinkin ihan riittävästi noiden appivanhempien kanssa, niin mieluummin sitä pankista ottaa lainaa ja päättää itse kaikesta.
 6. Meidän juhlapaikalla on yläkerrassa "morsiammen"huone, jossa on iso vessa ja muutenkin hyvin tilaa. Sinne päästäkseen pitää vaan kiivetä todella jyrkät portaat. No sulho suuressa viisaudessaan totesi: (kun pääsi rappuset alas parin 4v-tenavan kanssa) Että tonne ylöshän me saadan hienosti lapsille leikkipaikka ja sinne vessaan saa hyvin kaikki vaipanvaihto ja muut systeemit. Minä sitten ystävällisesti heti kyseenalaistin sulhon järjen juoksun ja totesin että EI.
 7. Olen ihan unohtanut piipahtaa täällä. Muisti on kuin kanalla, hyvä mutta kovin lyhyt. Maikku83, tän kesän varaukset on ok. Nuorisotalon remppa alkaa ilmeisesti syksyllä, tai jotain. Yks tuttu yritti varata sitä kesäks -09, ja se ei onnistu koska siellä on sillon remppa käynnissä. Eli ilmeisesti remppa siirty kesälle 09. Olipas tämän selittäminen ihan tuskallisen vaikeeta
 8. Ren no niinhän siinä eilen illalla kävi. Kerroin ensiks ideasta, johon sulho oli tosi tyytyväinen, mutta sitten kun ryhdyin selittämään, että meidän kutsuun sen vois muokata meidän juhlainfoon niin päin että sulhanen tykkää kauniisti pukeutuvista naisista. Niin vastaus ihan oikeasti oli "MULLE NYT ON IHAN SAMA MITÄ NE PÄÄLLEEN LAITTAA, JOS NYT VAAN JOTAIN LAITTAVAT" ja sitten vielä naureskeli omalle hauskalle vitsilleen Mua ei siinä kohdassa naurattanu...
 9. Entinen porilainen, nykyinen ulvilainen morsian ilmoittautuu. Häät ovat 23.8.2008 juhlat ovat nuorisoseurantalolla ja meidät vihitään myös täällä.
 10. AAARRRGGGHHHH!!!!! Pakko avautua, ja tämähän on siihen juuri sopiva paikka! Eli ollaan oltu häiden ilmoittelun kanssa silleen puolivaloilla. Eli ei olla kauheena huudeltu niistä, mutta toisaalta ei olla asiaa salailtukaan. Ja sehän nyt riittää kun omalle äidilleen kertoo niin puolen maailmaa tietää heti sen jälkeen Mutta tässä kohtaa se ei haittaa yhtään. Ja kas kummaa äippä soittaa lauantaiaamuna ja kertoo "iloisia" uutisia. 2 mun serkuista on on menossa myös tänä kesänä naimisiin. jihuu! MUTTA toisen häät on viikkoo ennen meidän ja toisen viikko meidän jälkeen! Jos mä en olis sillä hetkellä kun siitä kuulin kävelly keskellä Turun keskustaa olisin huutanu. Hitto, että mua nyppii! Okei, on tosi hienoo että me kaikki mennään naimisiin, mutta minkä takia kaiken pitää tapahtua samaa aikaa? Niin ja jottei asia olis yhtään sotkusempi, niin sulhonkin serkku menee naimisiin 2 tai 3 viikkoo meidän jälkeen. Joo, tiedän että pitäis vaan iloita kaikkien puolesta ja järkätä omat juhlat, mutta just nyt mä en halua tai kykene siihen. Jotenki sitä on kuvitellu että sitte ku ne häät on niin ne olis jotain ainutlaatuista. Ihan tosissani ehdotin jo sulholle, että mitäs jos siirrettäis häitä? Sulho ei kyllä ottanu mua tosissaan Eli jos nyt voisin palata ajassa taakse päin kuuluttaisin KAIKILLE ja kaikkialla meidän häistä. Varmistaisin hyvissä ajoin että kaikki tietäisivät ja toivoisin että älyäisivät siirtää omat juhlansa toiseen ajankohtaan! Kiitos, nyt helpotti!
 11. Ihana huomata että joku muukin on unohtanu pukukoodin. Ren se miten teille ikäänkuin tulee pukukoodi, on ehdottomasti paras vaihtoehto mitä oon asian suhteen nähny tai kuullu. Saatan lainata ideaa... jos vaikka muuntais sen sulhasen näkövinkkelistä ilmaistuksi asiaksi. Mut millä tolta mörökölliltä saa sellaset sanat suusta että niitä vois käyttää? Ei varmaan kovin informatiivinen pukukoodi: sulhasen mielestä on ihan sama mitä naisilla on päällä. Tai jos kyselisikin meidän pojalta että millaisia vaatteita hänen mielestään juhlissa tulisi käyttää. HMMMMM.... tosin jos nyt muistelee niitä taisteluita kun juhlavaatteita sille päälle laitettaessa on ollu, niin vastaus saattaa olla verkkapuku, tai jotain missä voi rauhassa pelata ja juosta Toisaalta taitaisivat sellaseen pukukoodiin kaikki miehet olla tyytyväisiä. edit.typot
 12. Tässä olis meidän tuotos ja se on nimetty juhlainfoksi, minä kun vierastan kaikkia sääntöjä ja määräyksiä yli kaiken JUHLAINFO Kaikki kun tehdään väärinpäin, tässä muutama vinkki helpottamaan juhliin valmistautumisessa: KYLLÄ, järjestys on syöminen, tahtominen (=naiminen) ja tanssiminen. Tarkoituksena on pitää hauskaa, joten mököttäminen ja vakavana esiintyminen on erityisen paheksuttavaa. Hymyilyä ja nauramista voi harjoitella etukäteen peilin edessä, jotta vältytään turhalta nikottelulta juhlissa. Istumista koko takamuksella suositellaan, niin näyttää parhaiten euroopan omistajalta. Kaikki tarjottava ruoka on vähälaktoosista jotta morsian ei haisisi, sulhasellehan ei voi mitään. Tarkoitus on että jokainen syö lautaseltaan ja juo omasta lasistaan. Pyydämme myös välttämään ruuhkaa pöydän alla, Ryömi oikeaa reunaa! HUOM! Suötyä ateriaa ei huolita takaisin. Kirkossa lähimmät sukulaiset istuvat etupenkeissä, muut vieraat saavat istua haluamassaan paikassa. Lattialla istumisesta saattaa morsian vetää herneen nenään. Alkoholipitoisten juomien nauttiminen on sallittua aikuisille. Lapsille ja muille holhouksen alaisuudessa oleville on omat juomat. Anopeille ja mummuille on pannu kuumana koko illan. Huolehdi pöytänaapurisi juomisesta sen verran, ettei oma naamasi suttaannu. Lisäksi pyydämme huomioimaan että ovet, joissa on korkea kynnys, ovat ikkunoita. Hääpari ei lunasta poliisin huostaan ottamia vieraita sunnuntai aamuna. DJ huolehtii musiikista. Vieraat tanssimisesta. Kaikenlainen liikehdintä yksin, pareittain tai ryhmässä on suotavaa, sallittua ja erityisen toivottavaa. Minkäänlaisia lahjuksia ei kaivata. Voitte kuvitella miten paljon tavaraa on kertynyt 1o vuoden aikana. Tervetuloa tekemään päivästämme ikimuistoinen! Nyt on tullut eteen ONGELMA! Tuosta puuttuu pukukoodi. Nyt jo muutama naisimmeinen on parahtanu luettuaan tuon että miten pukeudutaan? AARRGGHHHH!!! Eli ei siis riitä vanha toteamus että pukeutuminen on suotavaa, koska kyseessä on perhejuhla/lapsia mukana/naisia läsnä. Ja koska en oo aatellu varata ittelleni mitään väriä (mulla ei oo valkoista pukua) niin jaksais miettiä miten tän väkertäisin. APUA!
 13. Tällainen on mun puku. Pientä fiksausta vaatii vielä ennen hääpäivää. Ja alle tulee vannehame. Puku on Special Day:n Tulip (mikäli oikein ymmärsin ) Tää oli eka puku jota sovitin ja ainut josta on edes kuvia. Mikään muu puku ei tuntunu yhtään omalta tän jälkeen. Sulho oli ihan ihmeissään että miten hääpuvun ostaminen voi kestää sovituksineen ja muiden säätöjen kanssa VAIN 40 minuuttia. Ei hän kuulemma ehtiny edes kyllästymään ja tylsistymään. Mie oon nopea päättämään
 14. Pitkällisen pähkäilyn ja sanojen pyörittelyn jälkeen päädyimme tällaiseen kutsuun: Olemme yhdessä päättäneet lopettaa seurustelun. Pyydämme teitä juhlimaan kanssamme viimeistä yhteistä ateriaamme susiparina lauantaina xx.xx klo xx.xx YYYYY:n Nuorisoseurantalolle. Ruokailun jälkeen klo xx.xx Pyhän Olavin kirkossa saatte todistaa viimeiset askeleemme avoparina ja ensimmäiset askeleet avioparina. . Vihkimisen jälkeen alkavat juhlat Nuorisoseurantalolla. SatuMarianne Sulho Tämä siis ns. virallinen kutsu. Kutsun ekasivulla on ihan oikea runo (ei mikään itse keksitty ) ja lisäks kutsussa on mukana juhlainfo, kartta ja vp-kortti. Juhlainfo lähinnä tuon sekavan järjestelyn takia. Ettei kukaan vaan luule että niissä on joku moka. Info on humoristinen ja luulenpa ettei kaikki siitä tykkää, mut so what? Me tykätään.
 15. Olen ollut reipas ja lukenut koko ketjun läpi Mutta ongelma on edelleen olemassa! ONGELMA: Meidät vihitään klo 17.00. Ja jos ruokailu olisi vasta tuon jälkeen totuus olisi että syöminen olisi noin 18.30. Eli liian myöhään lapsia ja miehiä ajatellen. Sillä kukaan vaimo tai äiti ei halua lähteä nälästä kiukkuisten lasten saati miehen kanssa juhliin. Sulho haluaa ehdottomasti kunnon ruokatarjoilun häihin, joten jonnekin se pitää sijoittaa. Eli päätimme aloittaa yhteisellä ruokailulla ja sitten "ohjelmanumerona" vihkiminen kirkossa, jonka jälkeen paluu juhlapaikkaan, ja juhlat jatkuu. MUTTA MITEN TÄMÄN SAIS JÄRKEVÄSTI KUTSUUN??? Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan.