Jump to content
Naimisiin.info

karan

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

karan's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olisiko kenelläkään tiedossa hyvää bändiä alle 700 euroa saisi maksaa? Häät Tampereella elokuun eka päivä. Tiedän olevani tämän asian kanssa myöhässä, mutta kaikki tiedustelemani bändit haluaisivat palkiokseen vähintään sen 1000 euroa.
  2. Ihan vain kantaa ottaakseni, että kysäsin Willa Macista tarjousta pari viikkoa sitten ja sieltä sanottiin ettei bändiä saa tuoda, koska yläkerrassa on yksityisasunto. En sit tiedä onko toisille sanottu jotain muuta. Akustiset kokoonpanot on sallittu.
  3. Sini Vuokko: Haulitehdas on tälle vuodelle 600euroa pe-su. Ensi vuonna hinta nousee 630 euroon. Itse astelen alttarille sulhoni kanssa elokuussa 2009 ja tällä hetkellä haulitehdas tuntuu olevan ainoa mahdollisuus. Vieraita tulossa max. 80 henkee ja paikka pitäis olla Tampereella tai aivan lähistöllä ja omat juomat on saatava tuoda. Willa Mac oli tosiaan 1225 euroa ja klo.23 on juhlien loputtava. Olen kysynyt! Tosin sinne sai ottaa omat juotavat ja tilata haluamansa pitopalvelun, mut ei hirveesti lohduta, ku hinta on tuo.
  4. Onko kenelläkään tietoa tuosta Koskiwerstaasta juhlapaikkana? Onko kallis?
  5. Kaikille tiedoks, jotka meinaa haulitehdasta harkita juhlapaikaks 2009. Elokuulle oli vapaana enää kaksi vapaata viikonloppua. Hinta 630€ koko vkonlopuks, et ei paha.
  6. Toi Finlaysonin palatsi ei tuu kyseeseen, koska pelkkä kuoharilasi makso 4,30 euroo kappale. Niihin uppoo rahaa jo melkeistä 430 euroo. Viinipullotkin oli aikas kalliita. Pitänee kysellä tota haulitehdasta.
  7. Kenelläkään suosituksia pispalan vanhan haulitehtaan paikasta? Willa Macin vuokra 1225€( ei saa tuoda bändiä ja kemut loputtava klo 23) ensi vuodelle ja Pikkupalatsin 1021€. Ei oo oikein varaa noihin paikkoihin, ku ite maksetaan häät. Onkohan kellään mitään sopivia paikkoja tiedossa Tampereen alueelta n. 80 hengen häihin? Häät siis kesällä 2009. Aikas monella pitopalvelulla oli vielä tuo tarjoilija velotus erikseen, mikä nostattaa kustannuksia entisestään.
×
×
  • Create New...