Jump to content
Naimisiin.info

VanhaPiina

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

VanhaPiina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä olen ollut aika useissa häissä enkä ole vielä koskaan kuullut tuota suomi-viro-puhetta! Avain-leikinkin olen nähnyt vain kerran. Ei ne kuluneimmatkaan kaikille ole kuluneita, vaikka tavanomaisia olisivatkin.
  2. VanhaPiina

    Iiiiihanin häälahja?

    Kaason ristipistoin kirjailema kellotaulu, jossa meidän nimet ja hääpäivä. Kaikki lahjat olivat ihania, mutta tämä oli Suurella Sydämellä tehty.
  3. :-XHääyö saunoen ja uiden aamun sarastaessa
  4. Yksissä häissä sulhaselle annettiin sakset, ompelukone ja pala kangasta. Tehtävänä oli ommella morsiammelle yöpaita hääyöksi. Jokainen sulhanen osaa (tarvittaessa kaason avustuksella) sen verran konetta käyttää, että saa kaksi suoraa saumaa ja päänreiän aikaiseksi. Lopputulos oli ainakin hauska, kun 'teltta' mahtui hääpuvun päällekin;) Mukavaa oli kuunnella myöskin ompelijan kommentteja työn edetessä..
  5. Meidät vihitään kotipaikkakuntani kirkossa ja pappi tulee sulhasen kotipaikkakunnalta, vaikka emme enää aikoihin ole olleet noiden seurakuntien jäseniä. Kotipaikkakuntani kirkosta ei tarvitse maksaa mitään, mutta kirkkoherranvirastosta kerrottiin, että joudumme maksamaan vihkipalkkion ja papin kulut, kun emme ota vapaana olevaa omaa pappia. Sulhon kotipaikkakunnan pappi lupasi yllätykseksemme vihkiä meidät ilman korvausta, kun saa toimittaa sen omalla työajallaan ja kulut meneekin sulhasen kotipaikkakunnan seurakunnalle. Pienien paikkakuntien joustavuutta, kun ei ole vihkimisiä joka viikonlopulle..
×
×
  • Create New...