peikkotyttö

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About peikkotyttö

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 • Interests
  Partacolliet, sisustaminen ja liikunta
 1. Tämän peikkokoristeen teki toiveidemme mukaan Jonna Saari. On tehnyt kymmenen vuotta harrastuksenaan kakunkoristeita askartelumassasta, jotka poltetaan uunissa. Veikeän näköisiä, suosittelen. Yhteystiedot: [email protected] KAKUNKORISTE1.bmp
 2. Ja mehän päätettiin yhteistuumin hypätä tasajalkaa ilmaan, niin on tasa-arvo meidän huushollissa.
 3. Istumajärjestys tulee muuttumaan aivan varmasti loppumetreillä. Joku sairastuu tai ei muuten pääse tulemaan jne. Joten suosittelen, että piirrät paperille pöydät ja kirjoitat jokaisen etunimen pienelle paperilapulle. Sitten sinitarralla lappu kiinni haluttuun kohtaan. Näin voit muutella paikkoja ilman sotkua. Kätevää, eikö?
 4. Hääkutsun mukana tulevaan hääinfoon voi laittaa hyvin tilinumeron kohtaan "lahjukset". Me mainittiin, että muistaa voi häämatkasäästöpossua jonka numero on xxxx. Otettiin huumorilla vastaan.
 5. Pikemminkin häätanssi eikä perinteinen valssi. Valinta oli Johann Pachelbel, Canon. Aivan ihanan herkkä kappale. Seuraava oli sitten valssi, johon sukulaiset saivat osallistua.
 6. Meillä koira viettiin kasvattajalle hoitoon to-su. Oli hyvä viedä ajoissa, ettei koirankarvoja enää tartu silitettyihin vaatteisiin.
 7. Näyttää olevan pitkä aika kun kukaan on kirjoittanut tähän ketjuun viimeksi. No, meille on tulossa elokuussa 09 metsäaiheiset häät. Ensin tilattiin peikkoaiheinen hääkakunkoriste. Tekijänä Jonna Saari ([email protected]). Koristeesta tuli hieno! Sen ympärille rakennetaan kaikki muu. Morsiamen puku on luonnonvalk./ vaaleanvihreä. Hiuksiin tulee peikkomaista kiharaa, osittain kiinni ja osittain auki, luonnonkukkia joukkoon. Sulhaselle teetetään vihreä liivi. Juhlapaikkana on Kavalton tila, Piikkiössä. Se on jo sinänsä metsäinen ympäristö. Vihkiminen tapahtuu lammen rannalla poikkihuilun säestyksellä. Olisi kiva nähdä muiden kuvia metsäaiheisista häistä.
 8. Meille tulossa myös poikkihuilumusiikkia, kappaleita ei vielä olla päätetty. Vihkiminen on lammen rannalla ja poikkihuilu siihen sopivan herkkä instrumentti. Ilmoittelen kunhan keksitään kappale-ideoita.
 9. Suunnitteilla oli, mutta asiasta selvää otettua se taitaa mennä yli budjetin. Pelkät lennot on halvimmillaan 1000€/hlö ja yöpyminen/eläminen kallista. Siis noin 4000€ matka.. Vai löysitkö jostain edullisemmin?
 10. Suosittelen myöskin Marjo Haapasaloa eli paikka on Boutique Minne, Kaskenkatu 2. Olen teettämässä siellä hääpukuani. Marjolla tuntuu olevan innostusta, taitoa ja osaamista sekä rutkasti uusia lennokkaita ideoita. Hän on erikoistunut teatteripuvustukseen.